| Apokales a întrebat:

Te afli pe un pod si pe sub pod trece un tren care goneste pe calea ferata si este pe cale sa loveasca 5 persoane imobilizate pe sinele de tren.
Pe langa tine trece un om supraponderal, iar daca-l arunci peste pod el poate incetini trenul suficient cat sa salvezi cele 5 persoane, insa el nu va supravietui.

Ce faci, lasi cei 5 oameni sa moara sau il arunci pe acel om supraponderal peste pod?

172 răspunsuri:
| troleibuz a răspuns (pentru Apokales):

Nu mai fi*. Nu sunt troll. Dar am conversat cu lumea despre ea. O urmaresc pentru ca pare putin dusa. Nu pentru ca e vreo simpatica sau frumusete cum se crede ea.

| Apokales explică (pentru troleibuz):

Nu mai fii*.N-a zis nimeni ca este frumoasa, dar nici ca-i urata. O urmaresti deoarece esti un ciudat, dar nu pentru ca este dusa. Am vazut oameni dusi cu pluta, dar pe aia nu-i urmaresti, de aia stai departe de ei pentru ca d-aia sunt dusi. Deci de ce ai adus in subiect aspectul ei cand nimeni nu a facut-o?

| troleibuz a răspuns (pentru Apokales):

Ii urmaresc raspunsurile. Nu pozele. Azi mi-a spus cineva ca a facut screenshot la ''propriul'' story. Ciudat. De aia am intrebat-o ceva legat de asta. Nu ne pasa de cum arata. Dar ea crede ca toti se masturbeeaza la pozele ei mediocre. Si nu e cazul.

| Apokales explică (pentru troleibuz):

straight face N-a zis nimeni nimic de pozele ei. Esti in regula? Deviezi de la subiect.

| Inferno a răspuns (pentru Dorotheea21):

N-am vrut sa te supar prea tare. Eram doar curios.
In functie de poza ta de profil poti fi interesanta sau mai putin interesanta. Pana acum, multumita noii tale ipostaze, ai reusit sa-ti atingi summumul la acest capitol. Esti mai interesanta ca niciodata. Felicitari. happy

Sunt curios cu ce ne mai surprinzi. Daca o tii tot asa s-ar putea sa te adaug si la prieteni. happy

| Inferno a răspuns (pentru Apokales):

Mersi de vot. Acum reciteste-mi raspunsul.

| Apokales explică (pentru Inferno):

Stai calm, stiu ca o placi. Oriunde este ea, esti si tu laughing. Explica-mi asta!

| Dorotheea21 a răspuns (pentru Inferno):

S.ar putea sa nu.

| Dorotheea21 a răspuns (pentru Apokales):

Te rog sa nu te mai certi cu tipul ala pentru mine. Nu trebuie sa ii dai socoteala, nu merita. A reusit sa arate intr-o singura fraza ca este cam_____, desen animat. happy
Cand spune ca si el imi urmareste raspunsurile si intrebarile, si dupa, ca nu crede ca alte o suta de persoane o fac, inseamna inteligenta.hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il arunc pe cel supraponderal langa ceilalti 5 imobilizati. Commentul nr 160 6 dintr-o lovitura.

| Apokales explică (pentru anonim_4396):

Nu esti singurul care a procedat la fel laughing.

| Apokales explică (pentru Dorotheea21):

Este amuzant, dar de asta sunt aici, pe TPU, pentru cearta. Doar nu credeai ca pentru a ajuta oamenii cu raspunsuri?! Sa-i intrebe pe ma-sa si pe tac-su daca nu stie ceva sau sa caute pe net. Sunt aici ca sa ma iau de oameni. Inca astept raspunsul lui Inferno. Mai ales cel de la intrebarea mea. Pentru ca a venit aici, dar nu a raspuns, iar intr-un final a ajuns sa se certe cu tine laughing. Pe bune?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Apokales):

Ideea era ca de ce "si atunci"? La ce anume facei tu referire din raspunsul meu ca sa ma intrebi cu "si atunci"? In fine, nu mai conteaza.

Pa bune, tu chiar ma intrebi asa ceva?

Mai trebuie sa am si alte probleme cu avorturile pe langa cea pe care am tot spus-o, anume ca omoara oameni cu niste argumente care nu justifica crima in nicio alta situatie?

| Apokales explică (pentru anonim_4396):

Bine, incheiem aici. Nu ne putem pune de acord.

| Dorotheea21 a răspuns (pentru Apokales):

Inferno nu o sa scrie niciodata pe forum ca ma place.
Nu cu orgoliul lui, si nu dupa zgomotul facut ieri de trollul acela care a cazut din pom spunand ca stie el mai bine decat mine, cine ma place si cine nu ma place. happy
Oricum, a pierdut ocazia sa mai spuna ceva.

| Inferno a răspuns (pentru Dorotheea21):

Îmi place cum arati.

| Inferno a răspuns:

Nu as impinge pe nimeni. Nu cunosc contextul si nu sunt eu cel care decide cine trebuie sa traiasca si cine sa moara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Apokales):

N-avem cum. Eu nu cred ca ar trebui sa omoram oameni nevionvati.

| Digikey a răspuns (pentru Mosotti):

Esti grasan am inteles, jos de pe pod si cu tine.

| Mosotti a răspuns (pentru Digikey):

NUUU! Nu sunt, iti fac poza dar fara cap, cum vrei ca sa vezi la corp, ca daca zic doar asa nu crezi. Dar nu trebuie sa fiu ca sa zic ce am zis, am 1, 7 m si 71 Kg.
Asa cum sunt de acord cu LGBT desi eu nu-s asa, ca mi-as fi dorit sa fiu bi, e una, dar n-am avut norocu` (nu glumesc).

| sopranaCadaverica a răspuns:

Pff, doar ideea ca un om gras ar putea sa incetineasca trenul, atat de mult, incat sa nu ii atinga pe aia cinci, e penibila! Da' cate kile trebuie' sa aiba ala ca sa incetineasca trenul? O tona? Doar un vagon de tren are o tona, probabil. Si trenul are mai multe vagoane. E o problema de logica in asa-zisa dilema existentiala big grin

| StrongHeart a răspuns:

II arunc un snickers la gras si el se transforma in Hulk si opreste trenul de unul singur.Hungry? Grab a snickers!