Depinde, in viata ai si multumiri dar si Nemultumiri, de cele mai multe ori nemultumiri.
Adevarul este ca toti dintre noi avem o problema.Nu este nimeni perfect, insa atat cat ne da Dumnezeu, trebuie sa ne multumim.Cel mai important lucru este sanatatea si familia.Atata timp cat ai familia langa tine, este intelegatoare si te sprijina, pot spune ca partial esti un om fericit.
Da.
Fericirea pentru mine nu se transpune in materie. Am prieteni de care sunt mandra, ai mei sunt langa mine si ma sprijina in tot ceea ce fac sunt sanatosi si sunt sanatoasa
e de ajuns ![]()
Pai : - am mancare
-am apa
- am familie
- am voi sa calatoresc
- sunt iubit
- am o casa si o "avere"
- am amintiri bune
-am amintiri rele, care ma motiveaza
- am un calculator cu care pot ajuta oameni
- sunt complet ( fizic, nu sunt handicapat, si si daca as fi s-ar fi putut si mai rau )
- am animale
-am parinti
-am prieteni
-am voie sa ating iarba si sa stiu ca o sa mai apuc inca vreo 70 de ani simtind iarba
-am sa simt cum o mica briza imi usuca transpiratia pe fata
-am sa vad cum ploua
Din toate astea rezulta ca sunt fericit
Da,ma consider un om foarte fericit.Fiindca am tot ce imi doresc.O familie care ma iubeste, prieteni care imi sunt aproape la bine si la greu.Am ce manca, am ce bea.Nu fac pe filosoafa, dar ce-si mai poate dorii un om?
Da.Sunt fericit. Însa am remarcat ceva. Majoritatea baieților au spus nu în timp ce majoritatea fetelor au spus da. Ciudat. Deși mă așteptam.
În unele momente ale vieții da (fericirea e trecătoare), dar în general...hmm...greu. Totuși cred că mai mult "nu", decât "da", deși nu mă plâng.
http://www.youtube.com/watch?v=M4GqRz4tQMU
Da pentru ca am o familie frumoasa care ma ajuta,am ce manca,am ce bea,am prieteni, sunt sanatoasa, sunt iubita, pot sa merg, sa calatoresc si am amintiri ce sunt de neuitat.
Fericireeeee, pe praful acesta din scumpa noastra bulibaseala, doar copii zburda-n veselie pe strada, dar parca si ei sunt grabiti spre nefericire vazundusi parinti abatuti, tristi si fara zambet.
Da, sunt un om fericit pentru ca fericirea mea vine de sus, ea este independenta de circumstante si imprejurari.Chiar si in momentele grele de incercare am pace si bucurie in inima mea!,, Doua femei priveau prin a temnitei zabrele:Una zari noroi, cealalta cerul plin de stele.,, Fiecare dintre noi putem alege cum sa ne evaluam viata:putem vedea noroiul sau ne putem ridica privirea spre stele.
Nu știu dacă sunt fericit, dar știu că nu sunt nefericit. Fericirea nu e o prioritate de-a mea.
gossipgirlxoxo întreabă:
RAY întreabă: