| ViseleSmulgGratii a întrebat:

Tocmai am baut o cana cu apa. In cat timp va ajunge prima picatura de apa(din cana care tocmai mi-a potolit setea) la mine in vezica, considerand ca n-am ceva retard? Dar ultima?

Răspuns Câştigător
| Kaℓi a răspuns:

happy
Nu cred ca e un interval de timp fix, stabilit stiintific si valabil pentru toata lumea. In functie de cum iti functioneaza rinichii, de alte alimente sau lichide pe care le-ai ingerat (care pot avea sau nu efecte diuretice) perioada aia poate fi intre o ora si doua, trei ore.
Daca ti-ai facut vreodata programare pentru echografie, medicul trebuie sa iti fi dat niste indicatii de genul: nu mancati cu patru ore inainte si nu urinati cu doua ore inainte. Sau daca trebuie neaparat (sa urinatiwinking ), beti unul sau doua pahare de apa cu o ora, o ora jumate inainte de echografie, pentru ca vezica urinara in vacuitate limiteaza vizualizarea echografica a unor probleme de sanatate in zona pelvina.

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Prima picatura ce intrebare e asta nu ai baut o picatura ai baut mai mult deci toata cantitea va ajunge in vezica in 2, 3 ore o vei elimina

| xr0sioRx a răspuns:

Ce intrebare e asta frate? masoara-ti intestinele si calucleaza straight face. La scoala va dau intrebari din astea? rolling on the floor

| razvimrj a răspuns:

69