Regis:dacă nu vrei să te uiţi de ce îmi mai răspunzi la comentariu? Nu are nici o relevanţă, pentru că oricum nu înţelegi ce spun eu. mesajul meu a trecut pe lângă tine, pentru că în tine nu are loc să se oprească, eşti prea plin de "neplăcerile vieţii."
Pacat ca ti-a raspuns Cristi, dar ca sa nu fiu mai prejos, iti si argumentez. 1. Animalele nu beau (doar cand gasesc ).2.Animalele nu-si bat consoartele. 3. Animalele nu fac sex oral. 5. Animalele nu se drogheaza, nu joaca jocuri de noroc, etc. 6) nu cunosc animal care sa-si bata odraslele, etc.
Danut, te intelegem, tu esti planta
Ce zici sa te punem pe tine in fata unui caine agresiv? Cat din tine crezi ca va mai fi intreg?![]()
In opinia mea, suntem inferiori. Un exemplu clar: Cati oameni nu ai intalnit care sa aiba o gandire mult mai prosteasca decat un caine, pasare, etc? Eu sunt sigura ca ai avut parte de astfel de oameni. Daca a-ti stii cei care spuneti ca omul este in varful lantului trofic mai multe despre animale, despre comportametul si ratiunea lor, v-ati schimba radical parerea
.
Inferior cel putin eu de la varsta de 6 ani acum am 14 am adus acasa ori ce animal bolnav pe care l-am gasit iar eu spun ca noi suntem inferiori
Logic ca superior este om fata de animal cine gandeste, cine vorbeste etc. bine inteles ca omul
anonim_4396 întreabă:
Legoshi1Keenara întreabă: