| EmaS a întrebat:

Unii oameni intra in viata ta pentru un sezon fiindca a venit randul tau sa impartasesti, sa cresti sau sa inveti. Ai intalnit persoane care au avut un impact puternic in viata ta, si apoi au disparut, s-au indepartat?

Răspuns Câştigător
| Laya a răspuns:

Da, au fost persoane care au intrat in viata mea si m-au invatat ce-nseamna sa fi liber, ce inseamna prietenia, sacrificiul, durerea, singuratatea, ce-nseamna sa iubesti si sa respecti pe cineva.
Au fost persoane in viata mea de care eu m-am indeparat (chiar daca am vrut sau nu), dar care si-au lasat amprenta asupra mea. Persoane de care-mi aduc cu drag aminte si carora le voi multumii mereu.

47 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

Singura persoana care a avut impact asupra mea- a fost cea a bunicului meu, care nu mai traieste.

| EmaS explică:

Pe unde ai umblat, mi-a fost dor de tine?

| EmaS explică:

Iar ai calcat pe bec?

| harciog a răspuns:

N-ai avut un impact mai mare si nu m-au putut invata mai mult decit propria-mi singuratate.

| FucktheSystem a răspuns:

De învățat ai de învățat câte ceva de la fiecare persoană care o întâlnești și de îndepărtat normal că într-o viață de îndepărtezi de multe persoane. În concluzie cred că toți au întâlnit astfel de persoane, nu neapărat care au avut un impact puternic ci de la care au avut ceva de învățat.

| EmaS explică (pentru FucktheSystem):

Foarte frumos raspunsul tau.Asa este, de la fiecare avem cate ceva de invatat.Fiecare are ceva superior.

| Dumnezău a răspuns:

Nu, se poate spune ca eu ma indepartez de oameni, si doar ii observ, pentru a avea ceva de invatat de la ei, nu sunt partas la actiunile lor, pentru ca nici nu vreau asta. Cel mai mare impact asupra evolutiei mele o am tocmai eu, ceilalti au un impact minor spre infim, pentru ca pot invata ceva in cel mai bun mod raportandu-ma numai la mine, si la cazurile mele.

| MidnightLady a răspuns:

De impacturi puternice ma feresc mereu, nu vreau sa ajung ca Titanicul, sa ma cunoasca si nepotii nepotilor tai.
Persoane au fost prin viata mea, de toate felurile, marimile si culorile. Pana acum n-a disparut nimeni cand imi doream sa mai stea, ba chiar au plecat la momentul potrivit. Asta-i bine, ca eu is mai la extreme, asa... daca vrei sa pleci si nu-mi convine, is ca raia, nu scapi de mine; daca vreau sa pleci si nu te conformezi, dau suturi in fund fara cel mai mic regret.
PS: nu mai suntem suparate, asa-i?batting eyelashes

| EmaS explică (pentru MidnightLady):

Am fost noi suparate?

| MidnightLady a răspuns (pentru EmaS):

Pai nu stiu, da' de cate ori interactionez cu tine, fac numai prostii. De exemplu, acum am spart niste pahare si am prajit cartofii pe care i-am pus la fiert. Si m-am gandit ca na, s-o fi suparat Ema pe mine si lucra divinitatea in contul ei...
Acum stau linistita daca zici ca nu suntem, ma duc sa dorm unpic, ureaza-mi vise frumoase. Bye.

| EmaS explică (pentru MidnightLady):

Draga mea, chiar daca cineva ma supara, eu nu blestem pe nimeni. Educatia si credinta mea nu imi dau voie. Poate ca esti indragostita sau distrata. Cine stie?! Eu iti doresc somnic pufos si vise placute! Pupici!

| Sihastrul a răspuns:

Sigur, asta se intampla tuturor mai mult sau mai putin.

| Hmmmm a răspuns:

Nu! Intotdeauna am stiut sa-i aleg pe cei vrednici. Epavele dispar inainte de-a se fi instalat.

| EmaS explică (pentru Hmmmm):

Ma refeream la persoane de calitate de la care ai avut de invatat, ai crescut, te-ai maturizat.

| Hmmmm a răspuns (pentru EmaS):

Eu insumi!

| EmaS explică (pentru Hmmmm):

De la fiecare avem de invatat cate ceva. De la fiecare om am avut de invatat cate ceva, si fiecare imi este superior prin ceva.

| Hmmmm a răspuns (pentru EmaS):

Eu prefer sa invat de la mine, chiar daca riscul de-a ma feri de sarituri cu altitudine marita implica moartea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce legatura are intrebarea asta cu stiinta si filozofia? Pentru genul asta de intrebari, ai rubrica "conversatii".

| EmaS explică (pentru anonim_4396):

Incearca sa patrunzi mai adanc si poate ca o sa descoperi legatura.Te pretinzi inteligent, nu?

| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Ia lumineaza-ne tu.

Poi cum, doar eu sunt cea pe care nu o prea duce capul!

Din moment ce spui "Incearca sa patrunzi mai adanc si poate ca o sa descoperi legatura", inseamna ca tu vezi o legatura. Care e legatura aia profunda pe care o vezi tu?

Haide, ca stiu ce cauti si chiar am obosit!

Inainte sa-mi spui ce caut, poate imi raspunzi totusi la intrebare. Momentan, in loc de raspuns, mi-ai dat doua raspunsuri la misto si un al treilea prin care confirmi ca postarea ta nu are legatura cu rubrica asta si ai postat aici doar pentru ca este o rubrica cu trafic mai mare.

Nici intr-un caz nu are trafic mai mare decat categoria de religie!

| cobrra a răspuns (pentru anonim_4396):

Lasa-l Ema, in capul lui nu incape decat o pruna.

| EmaS explică (pentru cobrra):

Te rog sa te uiti putin peste intrebarile de la aceasta categorie si spune-mi ce parere ai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astept in continuare raspunsul.

Dragul meu, nu uita ca eu am pus o intrebare serioasa, astept un raspuns ca atare.Nu iubesc cearta de vorbe.

Fa si tu o scurta trecere in revista pe la Stiinta-Filozofie si spune-mi ce parere ai despre majoritatea intrebarilor de pe acolo, se integreaza perfect in aceea categorie?

In regula, daca nu-ti place cearta, atrage-i atentia lui cobrra ca interventia lui nu-si are rostul si a depasit masura.
Revin la intrebarea mea simpla, de ce nu ai postat la "conversatii"?

| cobrra a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu intotdeauna depasesti masura si limitele bunului simt.

Revin si eu la intrebarea mea:,, Fa si tu o scurta trecere in revista pe la Stiinta-Filozofie si spune-mi ce parere ai despre majoritatea intrebarilor de pe acolo, se integreaza perfect in aceea categorie?,,

Cu alte cuvinte, daca altii trec pe rosu, poti trece si tu?

Eu chiar am trecut pe rosu si mi-a fost suspendat permisul pentru o luna!

Si ti se pare normal sa treci pe rosu?

A fost singura contraventie in 18 ani de conducere.tongue

De asta nu postezi la categoria potrivita?

Chiar nu vad legatura…

Nici eu nu vad legatura. Am intrebat doar de ce nenumarate intrebari nu le postezi la categoria potrivita si dupa ce mi-ai raspuns la misto, ai inceput sa deviezi de la subiect.

Dar tu, de ce nu raspunzi la intrebare?

| Spitz10 a răspuns:

Cunosc foarte bine sentimentul.De la trei ani mi-am cunoscut vecinul care era cu 2 ani mai mare sti statea chiar langa mine.De cand ne-am intalnit eu si fratele meu eram de dimineata pena seara tot cu el, si cateodata cu fratelele lui.Eram de ne despartit. Apoi s-a mutat tot in acelasi oras dar cam departe de mine.Mam mai dus pe la el si a mai venit pe la mine si ne intelegem cam destul de bine dar faza e ca s-a schimbat si nu il mai simt asa de apropiat.Acuma e mai rau.Sa schimba atat de tare incat nu mai crede in dumnezeu si crede in satan.

| Àηđяεëa a răspuns:

In viata mea si-au pus amprenta multe persoane. Unele mi-as fi dorit sa nu le intalnesc vreodata fiindca mi-au facut rau dar apoi mi-am dat seama ca datorita rautatii lor am invatat sa ma descurc mai bine in viata si sa cunosc lumea din jurul meu mai bine. Au fost si persoane care au lasat amprenta in sensul bun...o persoana care iti arata ca gresesti si te face sa inveti din aceste greseli chiar te iubeste. Cine renunta la tine doar ca sa incerce sa iti aduca fericire chiar te iubeste. Eu am norocu sa am aceasta persoana langa mine si sa invat de la ea cum e sa lupti pentru ceea ce iti doresti cu adevarat ..am invatat sa ma ridic atunci cand trebuie si cred ca cel mai important : am invatat sa nu judec pe cineva dupa vorba oamenilor, dupa familie sau dupa alte criterii pentru ca in spatele acestora poate se afla cineva care merita sa iti fie aproape. Pacat ca lumea e rea uneori si te indeparteaza de cineva doar pentru ca inca nu il cunoaste cu adevarat. Lumea spune ca vrea sa iti faca un bine, sa te fereasca de probleme ca sa fii fericit dar atunci cand tu stii ca o sa fii fericit numai alaturi de cineva, e greu sa demonstrezi ca asta e fericirea mult dorita si nu o vei primi de la ei si de la comentariile lor. Stiu ca e bine sa fac asa cum imi spune mie sufletu fiindca am incredere in mine dar nu mereu pot fiindca apare ceva care te impiedica sa treci mai departe.dar o sa lupt in continuare. Apropo frumoasa intrebarea ta.

| Francescaa a răspuns:

Destinul decide cine intra in viata ta. Tu horatasti cine ramane!winking

| anonim_4396 a răspuns (pentru Francescaa):

U got it all wrong!
Tu decizi cine intra in viata ta. Destinul hotareste cine ramane rolling on the floor

| Francescaa a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti sigur? eu zic ca e invers. nah, acum fiecare cu parerea lui;-)

MailDaemon si raspunsul la intrebarea mea, unde este?tongue