TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Tehnologie

Tehnologie

• 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
TPU.ro
TPU.ro întreabă:

Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!

Poţi să ajuţi?
RobocopBuisness
în 4 Aprilie 2024 | RobocopBuisness întreabă:

Windows 11 boot-eaza mult mai repede. I-au facut ceva in updates? La fel e si la Win 10?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Aprilie 2024 |

Bună seara TPU, am întâmpinat o problema. Am viruși la pc și ma gândeam sa îmi reinstalez Windows dar am o problema. Am avut stick USB cu Windows ceva timp în laptop și îmi este frica sa nu ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Bossdeanonim12
în 4 Aprilie 2024 | Bossdeanonim12 întreabă:

Salut! Daca am o sursa de 450w, credeti ca poate tine un rtx 3060 cu un r5 5600, sua ceva similar? Vreau sa fac upgrade si nu stiu daca e nevoie sa schimb si sursa. Am vazut pareri si pareri, eu am...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Aprilie 2024 |

S-a mai întâmplat cuiva să vorbească cu cineva pe snap și să le dispară profilul persoanei și să nu o mai găsească câteva ore?

11
Răspunde Raportează
thunder11
în 3 Aprilie 2024 | thunder11 întreabă:

Am un procesor Amd Ryzen 5 2600 si o placa video Radeon Rx 580 si vreau sa dau upgrade la ambele, de preferat o placa video de la nVIDIA, ce recomandari aveti? Rog sa raspunda doar cei care se pricep!

8
Răspunde Raportează
TOROSKAI15
în 3 Aprilie 2024 | TOROSKAI15 întreabă:

Bună. Masina mea de spalat este marca luxor și ea spala excepțional dar atunci când începe sa stoarcă baie aude o bataie foarte rea în spatele ei. Ce poate fi? Ea este noua nefolosita. Mi-...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Adylla75
în 3 Aprilie 2024 | Adylla75 întreabă:

Am o camera wifi iar cineva mi-o controleaza, se joaca cu ea. Cum ma pot apara?

5
Răspunde Raportează
ImDarkRaul4566
în 3 Aprilie 2024 | ImDarkRaul4566 întreabă:

Salut TPU, am un cablu lan pe care aș vrea să îl folosesc pentru a avea net la calculator vreau sa cumpar un router chiar dacă mai am unul și aș dori să îl folosesc pentru calculator, intrebarea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
maphiotul
în 3 Aprilie 2024 | maphiotul întreabă:

Salutare. Stiti ce setare trebuie sa fac la email- ul de pe yahoo ca atunci cand vreau sa trimit un email si scriu 2, 3 litere dintr- o adresa sa se completeze automat restul adresei? Ma refer la adresele...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Justasimplequestion
în 3 Aprilie 2024 | Justasimplequestion întreabă:

Cum pot sa recuperez un cont cam de acum 2 ani de google daca stiu emailul si parola dar nu mai am dispozitivul pe care imi trimite mesajul de verificare in prezent? Aveam niste jocuri pe epicgames si ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Adylla75
în 3 Aprilie 2024 | Adylla75 întreabă:

Am o camera wi-fi si cineva se joaca cu ea, cum pot afla cine si cum ma pot proteja? Multumesc

4
Răspunde Raportează
Melina2000
în 3 Aprilie 2024 | Melina2000 întreabă:

Ce ar fi mai util pentru studenti: laptop sau tableta? Am laptop dar il am de aproximativ 6 ani si merge decent. Nu stiu daca sa schimb laptopul sau sa imi iau o tableta.

5
Răspunde Raportează
Adajjjh
în 3 Aprilie 2024 | Adajjjh întreabă:

Buna ziua, in momentul in care cineva se conectează prin team viewer la pc-ul tau, acesta poate vedea doar desktopul sau poate și auzi ce se discuta în spațiul din jurul tau? Mulțumesc

6
Răspunde Raportează
theMUFASA
în 3 Aprilie 2024 | theMUFASA întreabă:

Cum pot face sa am bluetooth la pc? Trebuie neaparat un stick bluetooth? Mi-e teama ca unele pot sa aiba delay sau probleme de conectare

6
Răspunde Raportează
?tefania2712
în 3 Aprilie 2024 | ?tefania2712 întreabă:

Bună! Am un tv Allview și azi când l-am deschis nu mai merg programele când apăs la hdmi îmi apar canale indisponibile

2
Răspunde Raportează
Anasta11200
în 3 Aprilie 2024 | Anasta11200 întreabă:

Salut! De ceva timp am o problemă cu aplicația Instagram, uneori atunci când trimit un reel cuiva mai este trimis și altor persoane pe care nu le- am selectat. Acest lucru m- a pus în niște situații...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
razvanandrei2007
în 3 Aprilie 2024 | razvanandrei2007 întreabă:

Nu ma pot conecta la contul de Instagram de pe aplicatie. Nu imi mai merge acum nici de pe Google deoarece nu imi trimite nici codul de verificare pe, , mesaje". Imi apare:, , Ne pare rău, a apărut...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
aditimus
în 2 Aprilie 2024 | aditimus întreabă:

Cu ce softuri pot sa ma apuc sa fac animatii?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Aprilie 2024 |

Bună seara! Actualizarea Windows nu merge! Îmi cere sa actualizez Windows-ul dar nu ma lasa! Nu pot sa dau pe niciuna din opțiuni! Îmi blochează toată pagina! Ce sa fac?

1
Răspunde Raportează
Hkhtfcvhu
în 2 Aprilie 2024 | Hkhtfcvhu întreabă:

Salut! Stie cineva un program de editare gratis si semi bun pentru pc?

4
Răspunde Raportează
ElenaZamfir
în 2 Aprilie 2024 | ElenaZamfir întreabă:

Buna tuturor. Mi- am schimbat numele pe Facebook din Ana Popescu, in Mara Ionescu. Am luat un alt telefon si am vrut sa vad daca pot fi gasita dupa vechiul nume, adica Ana Popescu. Surpriza, da! La ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
andrei1s
în 2 Aprilie 2024 | andrei1s întreabă:

Pe laptopul meu Windows 10 merge niște rețele de internet dar fix a mea nu o găsește o găsește extrem de rar câteodată dar random când deschid laptopul

4
Răspunde Raportează
franka2028
în 2 Aprilie 2024 | franka2028 întreabă:

Bună ziua! Am un iphone 14 plus de un an si am sanatatea bateriei 86%. In ultimele 2 saptamani mi- a scazut 2% din procentaj. Ce trebuie facut? Daca ii schimb baterie va merge mai bine, o sa mai scada...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
VreauRox
în 2 Aprilie 2024 | VreauRox întreabă:

Am o drona și de ceva timp am o problema nu merge și în loc sa steal aprinsa lumina albastra clipește ce poate sa aibă?

1
Răspunde Raportează
UserName250000
în 2 Aprilie 2024 | UserName250000 întreabă:

Salut, am o problema la laptop. Inainte temperaturile pe browsing erau cam 38- 40 de grade. Acum au ajuns la 45- 48 de grade in browsing (astea pe placa video). Pe procesor de la 45 de grade a ajuns temperatura...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
AlexRoto94
în 2 Aprilie 2024 | AlexRoto94 întreabă:

Buna seara! Recent mi- am cumparat o baterie auto de 12v 95 ah folosind o doar in camping, la pescuit pentru iluminat, am o lampa de 45w, si o mai folosesc pentru incarcarea tefoanelor. Sunt curios...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Girly97
în 2 Aprilie 2024 | Girly97 întreabă:

Va rog frumos, ma poate ajuta cineva cu o simulare de examen practic informatic pentru urmatoarele competente? a) utilizarea noțiunilor de bază ale tehnologiei informației; b) introducerea și validarea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Flavius_Andrei_1996
în 1 Aprilie 2024 | Flavius_Andrei_1996 întreabă:

Salut. Am cautat pe net, dar nu am gasit raspunsuri concrete sau poate nu stiu unde sa caut. Inlocuirea bateriei telefonului poate imbunatatii performanta sau cel putin sa fie aproape ca la inceput? Voiam...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Aprilie 2024 |

Buna seara, utilizatori TPU am o întrebare am deschis și eu laptopul și îmi apare Select C:\Windows\system32\sc.EXE sub forma la un cmd, ce înseamnă mai exact asta? Va rog să mă ajutați dacă...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Dragobeta
în 1 Aprilie 2024 | Dragobeta întreabă:

Buna. De ce ruleaza Edge in fundal? Nu il accesez. L-am dezinstalat, se reinstaleaza. Ce face el acolo? Ca imi incetineste mult pc-ul.

3
Răspunde Raportează
evelina555877
în 1 Aprilie 2024 | evelina555877 întreabă:

Bună TPU! Mi- a venit acum 5 minute un mesaj că gen livrarea la "coletul meu" s- a anulat și să actualizez datele. Problema este nu am comandat nimic și nimeni altcineva nu are acces la telefonul ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Christianenache
în 1 Aprilie 2024 | Christianenache întreabă:

Salutare! Am o problema cu telefonul meu. Am un A54 luat anul trecut de la Vodafone. De cateva zile are momente cand scoate un sunet ciudat si total random. Un sunet care seamana cu cel al sunetului scos...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
TimberWolf
în 1 Aprilie 2024 | TimberWolf întreabă:

Salut, am ceasul asta https://www.bb- shop.ro/ceas- de- mana- g_shock_classic_GA2100FR3AER- 69694.html Si acum ca s- a dat ora inainte nu reusesc in nici un fel sa- i dau de cap sa- l setez, am urmarit...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
GbrGabi
în 1 Aprilie 2024 | GbrGabi întreabă:

Ce subwoofer ar fi potrivit pentru 4 boxe Excalibur XT1720, 60 W RMS, 440 W Max. Mulțumesc anticipat!

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Aprilie 2024 |

Cele mai bune televizoare smart tv, cu Youtube care este? Gen sa se vada si 4k... bugetul este undeva la 300 de euro si sincer nu prea ma pricep asa ca astept mesaje din partea voastra cu cele mai bune:). ...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Aprilie 2024 |

Cele mai bune televizoare smart tv, cu Youtube care este? Gen sa se vada si 4k... nu prea ma pricep asa ca astept mesaje din partea voastra cu cele mai bune:)

3
Răspunde Raportează
krysty199
în 31 Martie 2024 | krysty199 întreabă:

Salut! Am doua monitoare de 32 si 24 de inchi si m-ar interesa un suport de monitor bun astfel incat sa le pot ancora pe amandoua fara probleme. Au prinderi VESA 100X100 ambele. Dau funda, multumesc!

2
Răspunde Raportează
mimiiiiisorrr
în 31 Martie 2024 | mimiiiiisorrr întreabă:

Deci de 2 sapt nu pot sa mai dau fallow la persoane pe Instagram si nici sa dau like uri la postari.Ce as putea face?

1
Răspunde Raportează
buguuuuu
în 31 Martie 2024 | buguuuuu întreabă:

Deci de 2 saptamani nu pot da fallow pe Instagram la nimeni si nici sa dau like la postari.Ce as putea face?

1
Răspunde Raportează
Pichakchiu
în 31 Martie 2024 | Pichakchiu întreabă:

Cum dezactivez funcția end-to-end-crypted pe messenger?

3
Răspunde Raportează
Lucastef2009
în 30 Martie 2024 | Lucastef2009 întreabă:

Salut, am o tastatura Genesis Thor 300 și vreau sa ii scot switch urile.Mi am cumpărat switch puller, dar când încerc sa scot, nu merge.Am desfăcut o și în spate, dar sunt lipete de placa de baza...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Banderolaa
în 30 Martie 2024 | Banderolaa întreabă:

De ceva timp am o problema, nu stiu daca e de la tastatura mea (Genesis Thor 300 RGB) sau de la calculator, problema e ca atunci cand scriu ceva si apas odata shift, urmatoarea litera pe care o apas,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ajutoramnevoie
în 30 Martie 2024 | ajutoramnevoie întreabă:

Bună! Tocmai mi- am dezinstalat whatsapp din greșeală, iar acum după reinstalare nu mai am niciun mesaj, nici poze, nimic. Chestia este că mi se făcea backup automat la mesaje, ba chiar alaltăieri...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Emi070622
în 29 Martie 2024 | Emi070622 întreabă:

Buna ziua tuturor! In viitorul apropiat imi doresc sa fac Youtube cu o anumita tematica, mai exact in zona culinara ma voi indrepta (este o pasiune si tind sa cred ca o fac bine ). nu stiu sa filmez ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Fjordneddey
în 29 Martie 2024 | Fjordneddey întreabă:

Cand conectezi telefonul la PC apare acel AutoPlay, iar dupa ce apesi blank pe desktop dispare... Unde pot gasi acel mic meniu de la autoplay?

1
Răspunde Raportează
AlexXX58
în 29 Martie 2024 | AlexXX58 întreabă:

Salut! Ma poate ajuta cineva cu cea mai simpla schema de amplificator audio cu tda2004?

3
Răspunde Raportează
SmallStep
în 29 Martie 2024 | SmallStep întreabă:

Am un router ZTE in care este cablu de internet si vreau ca din acesta sa partajez internet catre un alt router Tp Link, fara a le conecta prin cablu. Cum fac asta pas cu pas? Va multumesc.

3
Răspunde Raportează
Ciprianccdlcjmrx
în 29 Martie 2024 | Ciprianccdlcjmrx întreabă:

Bună! Am făcut o cerere de refund la ce I de la Apple, mi-a fost aprobat, cat timp durează ca am citit ca 30 de zile, chiar atât durează sau îți transferă banii mai repede?

3
Răspunde Raportează
Sldushsh
în 29 Martie 2024 | Sldushsh întreabă:

Poate un router sa functioneze doar daca il bagi in priza si fara alte cabluri aditionale? (fara cablul de sub)

2
Răspunde Raportează
Ion12110
în 29 Martie 2024 | Ion12110 întreabă:

Salut aveți ideee de ce incubatorul meu sta numai în 40-41 grade Le am reglat și tot de degeaba

4
Răspunde Raportează
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • RealSoul1997
    trimisă acum 15 ore

RealSoul1997 întreabă:

Dac? ast?zi, a?i avea, ocazia unic? s? elimina?i definitiv!, o companie care produce toate m?rcile de ?ig?ri, energizante redbul, cipsuri alcool, dulciuri ?i alte chimicale ultra procesate,...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 20 ore

Ion1989 întreabă:

Inainte de 1989 toate alimentele/mancarea care mai era prin magazine sau chioscuri erau produse naturale macar? Erau produse naturale fara chimicale? In ziua de azi cred ca toata mancarea asta sau alimente...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 11 ore

Ion1989 întreabă:

Dupa parerea mea democratia a facut mai mult rau decat bine. Pentru ca in ziua de azi scoala nu se mai face, profesorii nici macar nu se mai ocupa, pur si simplu nu ii intereseaza ei vor doar sa ia salariul...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • Raufamat10
    trimisă pe 7 Octombrie

Raufamat10 întreabă:

Salut????,caut sa lucrez contractor militar. Sugestii, recomand?ri? Experienta desigur n domeniul armelor sa spun asa
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.716
  • Întrebări: 3.951.717
  • Răspunsuri: 17.644.449
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 23 minute
Ce zici de un quiz?
Drop Dead Diva

Drop Dead Diva

Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!

Start quiz
Categorii
  • 651.921 Adolescenţi
  • 55.530 Afaceri & Financiar
  • 22.862 Artă şi Cultură
  • 72.714 Auto & Moto
  • 144.214 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.994 Carieră
  • 20.322 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.903 Conversaţii