| Mec6896 a întrebat:

Aș dori să știu un SSD de preferabil până în 180 de lei bun pentru gaming. Dacă se poate și doriți și un tutorial cum se montează, mulțumesc!

5 răspunsuri:
| WHeisenberg a răspuns:

In gaming nu prea se vad diferentele intre hard disk si ssd, poate doar ca ti se deschide mai repede, in rest performantele sunt aceleasi.

SSD-ul este bun pentru sistemul de operare ca ti-l incarca foarte repede si nu esti nevoit sa mai astepti.

In banii tai ai SSD-ul asta.
http://www.pcgarage.ro/ssd/kingston/120gb-sata-iii-25-inch-v300-ssdnow/, mai bagi 5 lei si aia e.

Cum se monteaza?

Il pui in PC, montezi cablul de alimentare si cablul sata si pornesti PC-ul. Setezi SSD-ul ca primul disk de pe care sa booteze si instalezi windowsul pe el.

| KodrutZ a răspuns (pentru WHeisenberg):

De evitat cele cu SF-2281, sint FOARTE vechi si au si destul de multe probleme. Singurul producator care a reusit sa scoata serii cu rate de retur decente bazate pe SF-2281 e Intel.http://www.mediagalaxy.ro/......2bw120h601

suntserios
| suntserios a răspuns:

Intri pe eMAG, pui un filtru de pret si vezi ce gasesti. De montat e simplu, il scoti pe ala vechi il pui pe asta nou si reinstalezi sistemul de operare. PS. Nu te ajuta la nimic la jocuri.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru suntserios):

Scade timpul de incarcare. La unele jocuri cu 2 3 secunde, la altele chiar cu un minut.

| DryIce a răspuns:

250 lei cel mai ieftin ssd de 120gb Intel. Singurul care merita. In gaming nu se observa mult diferenta, doar daca inainte ai avut un hdd care era pe moarte, atunci da se va vedea diferenta. Ssd e pentru boot windows, copieri si nu mai caraie ca si hdd de la un timp. Si nici nu se strica de la formaturi.