Il poti duce inapoi la vanzator si poti opta la schimbarea pe alt model (daca are probleme si dupa ce trece la service.
Cat a costat si ce caracteristici are? Diagonala, rezolutie, eventual Hz)
Stii ca gasesti ceva foarte bun de la LG, fara sa cheltui o avere? Acum depinde si ce buget ai, si ce diagonale doresti.
DAR un TV 4K de 43", costa 1500 RON sau mai putin.
Am înțeles. Deci eu trebuie sa fac cumva da nu cred că pot să fac din meniu sa dezactivez căștile, modul căști că el se selectează din meniu singur pe modul căști că și cum aș fi conectat eu căștile
Da nu cred că pot solutiona asta printr-un tertip încât să nu se mai selectează singur pe modul căști.
Așa la banii ăștia daca nu ar avea bug-ul asta ar fi incredibil! Calitatea imaginii e formidabila și nu e 4K! Cu 150 de Euro e șmecher rău. Sunetul se aude bomba, calitate nu e la sunet dar se aude foarte tare! Conductivitatea e destul de decenta, merg bine filmele, se mișcă cat de cat acceptabil la banii ăștia e un TV bomba dar face figuri. E un bug din fabrica cred.
Incearca totusi sa-l duci inapoi. Daca nici celalalt nu va merge, vi iar cu el inapoi si faci plangere al protectia consumatorului. Nu ai platit un lucru stricat ca sa il repari tu acasa.