| GulDan a întrebat:

Am facut 18 ani si pe viitor o sa dau la carnet dar ideea e ca nu prea stiu multe despre masinii... ziceti-mi si mie ce notiuni de baza trebuie sa stiu, lucrurile elementare sau daca se poate si mai mult sa nu ma fac de ras ca is varza la masini...

4 răspunsuri:
| Narcisa_Ungureanu_1996 a răspuns:

Nici nu trebuie. eu acum sunt la scoala de soferi si am luat totul de la 0.happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu trebuie sa stii nimic despre masini, tot ce ai nevoie vei invata la scoala de soferi, ca de aia o faci.

| Narcisa_Ungureanu_1996 a răspuns:

cand te urci in masina e bine sa te gandesti la cuvantul SOC, adica Scaun(sa iti ridici scaunul daca e prea jos si daca e prea jos sa ti-l ridici mai sus), Onglizile sa le fixezi si Centura sa o pui.happy La picioare: ai la stanga ambreajul, la mijloc frana si la dreapta acceleratia.happy si langa in partea dreapta ai cutia de viteze. mainile trebuie sa le tii pe volan intre 10(mana stanga) si la ora 2(mana dreapta). asa te invata instructori insa eu tin intre 9 si 3. laughing ce mai vrei sa stii?big grin

| ombladon a răspuns:

Ar trebui sa inveti cum functioneaza ambreiajul http://www.youtube.com/watch?v=pqF-aBtTBnY si cam atat, restul le prinzi pe parcurs.