De ce vrei sa instalezi Windows 7? Nu mai este utilizabil pe calculatoare cuplate la internet. Devii momeala pentru scriptkiddies.
Iar daca ai cumparat procesor Intel de generatia 13 sau 14: sunt bani aruncati.
Ma tu habar nu ai pe ce lume traiesti, eu doar testez si vand piese ori cumpar altele, le vand, doar pentru teste, testez programe
Nu este calculatorul meu personal
Meh, trebuie sa dai peste cineva extrem de prost sa cumpere astfel de procesoare.
Cred că windows7 este prea vechi și nu îl poți instala.
Mai bine folosește windows11.
Cât despre usb 2.0 și 3.0, mufele acestora sunt asemănătoare. Diferența între ele este doar de viteză.
Iar stick-ul usb îl poți băga în orice tip de usb.
Stickul il poti introduce in orice mufa USB (si va fi recunoscut)
DAR nu si in etapa de bootare.
Exista kituri de sisteme de operare, cum sunt Windows XP, Vista sau 7,
care nu au integrate drivere pentru USB 3.0 in kit.
Cand ai un PC mai vechi, ce are controller separat pentru USB 2.0,
este perfect.
Introduci stickul intr-un slot USB 2.0, si va boota.
Intr-un slot USB 3.0 sau mai nou, de pe aceeasi placa de baza, nu va boota.
Problema apare la placile de baza noi (Intel generatiile 13/14 de exemplu), unde exista in continuare mufe USB 2.0, dar sunt controlate cu ajutorul unui controller USB 3.0, prin virtualizarea functiilor USB 2.0.
La acestea poti sa introduci stickul cu Windows XP sau 7 in ce mufa vrei tu, ca nu va boota, atata timp cat kitul are doar drivere USB 2.0.
Ai nevoie de kit de instalare ce include drivere pentru 3.0.
Si trebuie "tinkeruit" asa ceva, fiindca nu exista kit de sistem de operare oficial Win7, care sa vina cu drivere USB 3.0.
Din simplul fapt, ca la vremea cand a fost Win7 pe val, toate placile de baza aveau in primul rand un controller USB 2.0, si doar suplimentar, unul 3.0.
RobocopBuisness întreabă: