| CristiEND a întrebat:

Am o problema cu Windows Geniune, am windows 7! Ce pot face sa scap de aceasta notificare/problema. Si mai am inca o problema, de multe ori me se blocheaza site`urile si`mi apare ca nu am instalat Adobe flash player, dau refresh si merge dar problema e ca dureaza vreo 2-3 minute starea aia de block.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu ai licenta la windows.Descarca de aici pentru prima problema:http://en.softonic.com/s/windows-7-genuine-remover-free-download

| charleslouboutin a răspuns:

Pai poti sa cumperi windowsul si sa introduci licenta.

| tleul a răspuns:

Windows genoune apare cand nu mai e activ windows si nu mai merg programele la capacitate maxima.si cum Adobe flash player incearca sa iti instalez alt browser.succes

| SendItToMe a răspuns:

Http://www.programepc.com/remove-wat-v2-2-6-windows-7-activation-ex-wga/ asta e programul pe care il cauti pentru prima problema, daca nu merge din prima mai incerci odata si daca nici asa nu merge cauti pe net Windows 7 Activator pentru ati reactiva windowsul, iar la a doua problema avem nevoie de mai multe detalii...ce browser folosesti, ai updatat la zi Adobe flash? iti face asa pe toate site-urile sau doar pe anumite site-uri