Sincer Android 4: nu mai poti face nimic. Eu am un telefon cu Android 10 si din martie aplicatia bancii nu va mai functiona pe el.
Google Play... Este un magazin digital pentru aplicații și jocuri pentru dispozitivele Android. Unele probleme pot apărea să nu poată accesa sau instala aplicații sau jocuri:
1. Contul tău nu este autorizat să cumpere - poți avea restricții de vârstă sau probleme cu metodele de plată asociate cu contul Google.
2. Google Play nu funcționează pe dispozitivul tău - pot exista probleme cu sistemul operativ sau configurația dispozitivului tău care împiedică funcționarea corectă a magazinului.
3. Actualizări ou date incorecte - uneori, actualizările sau informațiile serverului Google Play pot provoca glitches temporari.
4. Blocaje temporare sau permanente - în cazul în care comportamentul tău se dovedește a fi problematic sau fraudulos, pot exista sancțiuni impuse de Google Play.
Poti instala cam orice aplicații de pe internet, poți scrie numele acesteia și "apk" in search.
Am cautat Netflix de exemplu:
Cerințe (Ultima versiune)
Necesar Android 7.0 sau mai recent
Https://samfw.com/firmware/SM-T561 zice că poti face upgrade la Android 7.