| darkus14 a întrebat:

Am si eu o problema cu monitorul meu cu tub.Azi dimineata a inceput sa pocneasca mereu cand apareau culori pe el, ceva de genul nu stiu cum sa explic exact sunetul, asa, si m-am gandit sa il desfac.Cand l-am bagat in priva si mi-a aparut acel patrat cu No signal cable sau ceva de genul am observat ca dintr-un fir ce ducea la o invelitoare metalica (fir mai gros si capatul ce il lega de invelitoare arata ca o ventuza)o fisura din care parca iesea lumina am impresia ce arata ca flacara de la bricheta antivant.Ca orice roman am acoperit cu banda izoliera.Acum nu mai pocneste dar as vrea sa stiu daca exista o solutii reala adica ceva pentru genul acesta de problema nu banda izoliera care este universala.Saptamana asta o sa ma duc la un atelier de reparat televizoare sa intreb dar as vrea sa aflu mai rapid.Multumesc anticipat, si nu vreau raspunsuri din alea inutil sau asa zis "amuzante" date de oameni care reusesc doar sa se faca de ras.

5 răspunsuri:
| Alien a răspuns:

Ce sa mai faci cu el...
Un monitor nou LCD am vazut la 300 roni, mai ieftin decat o sa dai tu la reparatie pe porcaria aia (presupun)!

Răspuns utilizator avertizat
| darkus14 explică:

Deci eu am cerut solutii nu critici. Sparlu tu ce gasesti de ras intr-o problema? Alien crezi ca un cablu costa 300RON? fulgerulalbastru tu esti singurul care are ceva in cap. florinkillerbosss ba baiatule ce scurt? u stii macar ce inseamna scurt? si pentru ce se foloseste banda izolatoare? vai de capul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se merita astea cu tub sunt de veche generatie si nu se merita sa bagi bani in ele. Mai bine cumparati unu plat findca ala nu ocupa nici mult spatiu si e mai bun decat cel cu tub.

| xMaTrIxX a răspuns:

Eu zic ca mai bine il lasi cu banda izolatoare... daca il desfaci sa nu faca naiba vreun scurtcircuit asta este parerea mea.