anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un audi a6 si am o problema cu cititorul de cd-uri. Nu imi citeste niciun cd audio. Am citit mai multe forumuri, iar parerile is impartite: e vina cd-ului? e vina vitezei cu care scriu cd-ul? Ce marca trebuie sa fie cd-ul? Melodiile trebuie sa nu fie de calitate maxima? Va rog ajutati-ma si as prefera sa primesc un raspuns de la cineva care are la fe, l un cititor de cd-uri( nu la bord), preferabil cineva care are audi a6. Multumesc anticipat si voi premia cel mai argumentat raspuns!

3 răspunsuri:
| Reparatoru a răspuns:

Incearca sa cureti laserul.sunt cd cu perii pentru asa ceva. daca nu merge atunci sigur este laseru distrus

| skama18 a răspuns:

Arde cd urile la viteza de 24x maxim.is cd uri audio totusi, am avut o magazie de cd uri la dacietonguebig grin si face fite daca le facem la viteza mai amre de 24x...dar la un cd player mergeau, dar ia-ti un kit mp3 si ai rezolvat tot.bagi muzica pe un flash sau un card sd si nu ai treaba.bft

| Emitzu95 a răspuns (pentru skama18):

Da, dar nu au aceeasi calitate. se aud prost. Si stiam de asta cu viteza 24x. Adica m-a sfatuit cineva sa folosesc cea mai mica viteza posibila.