| 9PM a întrebat:

Am un televizor Starlight 40DM6600, e nou televizorul luat de 2 săptămâni. De azi am remarcat că nu mai merge telecomanda,doar sa îl închid și să îl aprind, in rest nu răspunde la comenzi deloc! Ce pot sa fac? Astea cred că sunt cele mai tâmpite televizoare ever! L-am scos și din priza și l-am pus din nou și aceeași poveste.

Răspuns Câştigător
| StoicAnalysis a răspuns:

Gasesti telecomanda universala pentru televizor. A avut maicamea telecomanda stricata la un smart TV si i-am putut lua una care se potriveste. Insa trebuie sa faci poza unde este scris in spatele televizorului ( are un cod specific dupa care vanzatorul se uita cand iti da telecomanda ).

Tousi, fiind de doua satpamani achizitionat, cel mai bine ar fi sa-l duci inapoi la garantie.

23 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Scoate televizorul din priza, pentru un minut.
Dupa reconectare, asteapta inca 2 minute si incearca din nou (astfel se reseteaza apartul).
Daca nici astfel nu functioneaza, atunci du-l inapoi, in garantie!

| 9PM explică (pentru Bula):

A mers așa! Da nu o sa se strice daca mereu fac la fel?

| 9PM explică (pentru Bula):

Acum merge telecomanda dar s-a luat curentul pe toată strada rolling on the floor așa ceva nu mai eu pot sa pățesc!

| StoicAnalysis a răspuns:

Ai incercat sa-i schimbi bateriile telecomandei?

| 9PM explică (pentru StoicAnalysis):

Acum am cumpărat noi! Nu nu merge doar reușesc să îl închid si să îl aprind.
Și e nou televizorul.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru 9PM):

Mai citeste manualul de instructiuni si urmeaza pasii de acolo. Daca chiar nu ii dai de capat, du-l inapoi la garantie.

La telecomanda e problema. Oare găsesc telecomanda Universala pentru modelul asta?

L-am scos din priza și acum merge! Doar așa merge scos din priza, daca mi-o făcut figuri odată o sa îmi facă mereu! O sa îl stric cred daca tot îl scot din priza și îl pun înapoi în funcțiune!

Așa sunt televizoarele astea starlight, adică m-am uitat ls recenzii si unii aveau exact aceeași problema. Nu rezolv nimic daca îl duc că primesc același televizor. E un bug la televizoarele astea starlight.
Așa e ok la banii lui, e destul de potent, da are bug-ul asta care îl trage in jos mult.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru 9PM):

Gasesti telecomanda universala pentru televizor. A avut maicamea telecomanda stricata la un smart TV si i-am putut lua una care se potriveste. Insa trebuie sa faci poza unde este scris in spatele televizorului ( are un cod specific dupa care vanzatorul se uita cand iti da telecomanda ).

Tousi, fiind de doua satpamani achizitionat, cel mai bine ar fi sa-l duci inapoi la garantie.

| Cipi1212 a răspuns:

Poate nu are telecomanda baterii noi.

| 9PM explică (pentru Cipi1212):

Acum merge tot. Erau ok bateriile, nu asta era problema.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Exact asa am pățit și eu. Eu l am dus la reparat, dar nu era defect. Am prelungitor cu 3 întrări, când face figuri îl scot din priza și îl mut în alta întrare. Și nu mai am probleme o vreme cu el.

| 9PM explică (pentru UnchiulRamiz):

Tu ce televizor ai avut?

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru 9PM):

Philips îl am de vreo 2 ani. I-am schimbat display-ul anul trecut. E 4K

E destul de bun. Nu se strică daca tot il scoți din priza și bagi înapoi? Îți face des figuri de astea?

Câteodată da, alteori nu. La mine când se actualizează softul apare problema. De ce sa se strice? Ca îl scot oprit din priza nu aprins.

Se observă calitatea 4K fata de Full HD?

Eu am receiver HD nu 4K. Diferența între cablu și HD e foarte mare. Pentru 3 sau 4 canale nu merita sa plătești, asa are Digi.

Nu se mai da de mult receiver la Digi, poate la altele da. Eu direct prin cablu vad că am calitate foarte buna, aproape că a telefonului.
Da pentru atâtea programe nu merita deloc.

Eu de câteva luni am receiver. M-am abonat la un canal, dar au zis că am nevoie de receiver sau un fel de card. Am optat pentru prima variantă. O mătușă are Sony, a dat 3000 și ceva pe el.

| 9PM explică:

Sa incerc metoda asta de pe YouTube?
https://youtu.be/4WUXwhfKtck?si=vMTs__1vrvw1UOxk
Poate o stric mai tare!?

| ValentinMihai78 a răspuns (pentru 9PM):

Fiind în garanție, vei pierde garanția în primul rând.

| Cipi1212 a răspuns (pentru ValentinMihai78):

Probabil ai un televizor Smart.