| bluestrawberries a întrebat:

Am Windows 8.1 si de ieri nu mai pot sa dau click pe Start si daca duc mouse-ul in partea dreapta jos nu imi mai apar setarile ca pana acum. Ce sa fac? Vreau sa fie ca inainte.

16 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Instaleaza teamviewer si vedem ce are.

| bluestrawberries explică (pentru gelu1970):

Nu merge sa apas pe Start cu mouse-ul, trebuie sa dau cu Tab/Enter...

| gelu1970 a răspuns (pentru bluestrawberries):

Insa poti naviga din cate vad. deci instaleaza team si te ajut. altfel cum?

| bluestrawberries explică (pentru gelu1970):

N-am incredere sa te las sa imi umblii prin PC...

| gelu1970 a răspuns (pentru bluestrawberries):

Ok. atunci continua sa il folosesti in stadiul in care e.
bafta, si o seara placuta. regret ca inspir neancredere.

| anonim_4396 a răspuns (pentru gelu1970):

laughing crezi ca tu special nu inspiri neincredere? toti o fac, omul are o gandire buna. decat sa lase pe toti sa ii umble in pc mai bine asa

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu are dom'le ce sa-i faca prin team, doar nu e in folosul lui sa-i stearga vreun fisier sau mai stiu eu ce.Doar dusmani de moarte sa fie. Daca nu doriti prin team, atunci stati cu el asa.La service cum aveti incredere? De multe ori din service il aduci mai praf decat inainte si mai dati si milioane la reparat. Ca sa poti repara un calculator, trebuie musai sa vezi ce are, sunt mai multe posibilitati de reparare, trebuie incercate toate. daca da omul un rapsuns aici, nu intelegeti.

| gelu1970 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mersi ramon. de multe ori ma gandesc de ce naiba mai incerc sa ajut pe cei ce au probleme cu pc.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Acum depinde si la cine il duci la service. cand am dus leptopul mi-a venit intreg si cu reparatiile care trebuia. cum am zis, depinde peste cine dai

| anonim_4396 a răspuns (pentru gelu1970):

Am tot ajutat si eu prin team.Cineva tinea un virus in pc pe desktop si avea probleme ca nu se deschidea task-ul. O groaza de probleme si i-am spus sa aiba grija cu virusul ala de pe ecran, a inceput sa faca misto ca nu stiu ca mai bine se descurca singur, etc etc.Iti pierzi timpul si iti faci nervi de pomana cu astfel de indivizi.Mai bine le dau un raspuns cat de cat sa inteleaga aici si in veci nu mai intru pe team.Auzi la el, mai vroia sa-mi si trimita nu stiu ce program prin e-mail.Si lui ii bubuia calculatorul de virus.

| gelu1970 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai dreptate. cred ca e cel mai bine. cat despre servicii tehnice sunt de acord. chiar daca Endoryus a avut norocul sa ii repare "leptopul".

| xFluing a răspuns:

Pai tu iei Windows 8 si tot tu nu stii ce are de nu merge? Du-te inapoi la 7 ca ala e ca lumea.

| bluestrawberries explică (pentru xFluing):

Stii sa imi raspunzi la intrebare sau nu?

| mickeyMT a răspuns:

Deci vrei sa zici ca daca dai click dreapta pe butonul de Start nu se intampla nimic? Expilca-mi, te rog. happy

| bluestrawberries explică (pentru mickeyMT):

Acum e ok. Am rezolvat singura.happy

| mickeyMT a răspuns (pentru bluestrawberries):

E ok atunci. Daca mai ai ceva nelamuriri poti sa-mi spui, si te ajut.winking