Din cate observ trend-ul reclamelor de astazi, din nicio reclama (a unui produs alimentar) nu trebuiesc sa lipseasca afirmatii privind lipsa de aditivi (si de alte chimicale) din lista de ingrediente a acestuia si, bine inteles, cunoscuta formula de promotie "Acum cu X la suta mai mult! " (eventual insotita de un pret recomandat).
Cele mai de succes reclame (indiferent de domeniu) sunt cele bazate pe afirmatii de genul "Pentru profesionisti", "Fii descurcaret!", "Pentru gospodine iscusite", dar mai bine folosesti o formula din aceea clasica (nu are rost sa risti ca profesoara ta sa nu inteleaga metoda formarii imaginii unui brand care se bazeaza pe stima de sine a clientului si sa iei o nota mica).
In ceea ce priveste formatul de realizare a reclamei, iti recomand o coala A3 (daca crezi ca pe A4 nu ai suficient spatiu). Reclamele se pot realiza foarte convingator in mai multe forme, dar iarasi nu are rost sa te complici.
Spor la treaba!
Si la noi nea cerut profa, iei o coala alba de hartie mfaci un desen de exemplu un corn, o prajitura orke.colorezi cu toate culorile ca sa sara in oky,scrii pretul compui o poezioara colorezi fondul si gata, o sa iei minim nota 8, bafta
Mdeah si eu am facut asta la scoala in a 5 a.am facut ciik despre cornulete.
Maria_8259 întreabă:
TeodoraAdriana întreabă: