| Andy04 a întrebat:

Auziti imi da la metin2 o eroare:sorry, your system does not support 3d graphics, please check your hardware and system configeration the try again.Stiu ca este ceva legat de grafica 3d. Ce este de facut?

16 răspunsuri:
| Spufulette a răspuns:

Sistemul tau nu suporta cerintele jocului in 3D...ia-ti o placa video mai bunahappy

| N3X7 a răspuns:

La multi face asa vezi daca ai placa video instalata daca nu e instalata. instaleazo daca nu merge nici asa incearca sa schimbi rezolutia jocului:p sau schimba rezolutia monitoruluiwinking

| SsAa a răspuns:

Uite pozate ai salvat versiunea jocului in 3D iar calculator nu poate suporta sarcina mai salveza odata jocul din alta parte si vezi daca marge ...Noroc

| Bl4ckShadowS a răspuns:

Ori nu ai driverul de placa video instalata pe pc/notebook.ori ti s-a stricat placa video. happy

| Cosmin162749 a răspuns:

Pcu tau nu suporta grafica 3d cand doenloadezi metin2 de orice fel trebuie sa tii cont si de ce fel de calculator ai

| APPLE_5643 a răspuns:

Si eu am patit exact la fel cand aveam vechea placa video. Dupa aceea am vazut ca aceasta nu avea driverul compatibil windows 7.Fiind obsedat de windows 7, mi am luat alta placa video.Deci,daca ai windows 7 si vrei sa iti mearga bine, schimba placa!

| Catalyn_2783 a răspuns:

Si eu am aceeas problema mai de mult mi-a spus cineva niste conf. si imi mergeau toate privatele dar am formatat pc si nu mai stiu conf sad app am placa video de 512 ati radeon procesor 2.4 2 gb ram windous xp daca stiti si vreti sa ma ajutati-ma gasiti la id:cata_mystyle@yahoo.com mersi anticipat love struck

| OnYxX a răspuns:

Andy iti zic eu si eu am asa dar asta cred ca e bine sa faci
1 te lasi de mt2
2 alta placa video
3 reinstaleaza windows
Da nu windows 7 sau windows 7 ultimate ca asa nu-ti merge ca si la mine
plzz funda!

| MoTyyLeoniss a răspuns:

Nu asculta ce spun astia ca si mie mi-a facut la fel si peste 2 sau 3 saptamani o sati mearga si dc nu instaleaza-ti ATI driver plzz funda

| White_Cristi_1998 a răspuns:

Am intrat pe o multime de site-uri tot in legatura cu aceasta problema.Iar cand vad ca uni zic ceva de genu aaaa ti sa bulid placa video sau ce draq mai zic eu pe acolo, ma scot din sarite.Cum draq sa ti se buleasca placa video daca mie cel putin mi-a mers perfect pana intr-o zi ghinionista.100% daca reinstalezi windowsul iti va merge, si eu am aceias problema si am incercat toate metodele pozibile.Si pentru astia care zic ca ai placa video bulita.Ba frate cum sa fie bulita cand mie umul imi merge orice cod, si multe altele iar la metin da aceias eroare.Ganditi frate inainte sa vorbiti.

| LightBox a răspuns:

Simplu.Calculatorul tau nu suporta grafica 3D (GUI 3D) In cazul tau.
da-mi add la mess: ctutoriale sa iti dau un program care introduce GUI3D grafica 3d

| David_Oprea_1997 a răspuns:

Vezi daca ai directx instalat daca ai draiva la placa video compatibil si iti va merge... Funda

| David_Oprea_1997 a răspuns (pentru OnYxX):

laughing alege 3 daca nu 1

| LightBox a răspuns:

NU mai ofer ajutor! Nu mai dati add! Problema e de la driverele video, trebuiesc instalate.

| Stoica_Mihai_1980_DquP a răspuns (pentru LightBox):

Imi poti da si mie acel program ca nici mie nu-mi merge

| Stoica_Mihai_1980_DquP a răspuns (pentru LightBox):

Eu nu stiu sa instalez drivere