| Sabadus a întrebat:

Bună! Am o problema cu un controller,de exemplu în fifa,dau ca jucătorul sa meargă în sus și el merge în jos și tot asa, am încercat sa remediez problema cu x360ce,dar nu a mers.Are cineva idee cum pot sa rezolv aceasta problema?

3 răspunsuri:
| flixbuster a răspuns:

Cel mai probabil nu ai folosit corect x360ce. Trebuie facuta (corect) maparea controller-ului fizic pe un controller XBOX virtual si apoi trebuie sa ascunzi controller-ul fizic. Astfel, FIFA va detecta doar controller XBOX virtual. Exact asa joc si eu FIFA cu 2 controller-e de 25 de lei mapate in x360ce sa apara ca si controller XBOX (care costa daca le cumperi peste 250 lei bucata). Mai joc si alte cateva zeci de jocuri unde merg fara probleme.

| vladutzuu27 a răspuns:

Intra la control panel, la hardware and sound, apoi la devices and printers, selecteaza set up USB game controller si o sa ai undeva un meniu de verificat controllerul, unde apar ce butoane sunt apasate si in ce mod sunt aplecate stick-urile. De acolo poți vedea dacă are vreo problemă.

Probabil că are stick drift, care apare la manete vechi. Caz în care ori îl înlocuiești desfăcând controllerul si căutând o piesă de schimb pe aliexpress (sau alta sursa) cu un tutorial, ori îi dai pace și îți iei altul nou.