| secretqueen a întrebat:

Buna,am si eu o intrebare! acum 2 saptamani mi-am instalat SIMS 3, insa nu stiu sa fac mare lucru.am o familie, copii au crescut mari, merg la serivici insa cam atat.nu stiu cum sa le fac si copiilor o familie, si deja devine plictisitor. ajutati-ma si pe mine cu detalii amanuntite daca mai exista unele chestii ce pot sa le fac la acest joc.stiu codul pentru bani si cam atat.in rest nu ma prea pricep mare lucru, si devine plictisitor jocul cu ce stiu eu sa fac.va multumesc tare mult!

3 răspunsuri:
| BANN3R a răspuns:

Nu am jucat de mult sims dar copiilor ca sa le faci o familie, trebuie sa ii faci sa se indragosteasca. chestii din astea

| iulianr a răspuns:

Daca vrei sa faci o familie copiilor, trebuie sa "iti alegi" o anumit persoana din oras si sa vorbesti cu el/ea pana ce se indragostesc, iar dupa un timp, vei putea sa te casatoresti cu el/ea si sa faci copii.

| Anna2703 a răspuns:

Sunt de acord cu iulian95rosu,dar in loc sa-ti alegi o persoana deja creata, poti sa creezi tu o persoana asa cum preferi, sa o muti intr-o casa si sa pui unul din copii de care vorbesti sa o cunoasca.Mai intai trebuie sa vorbeasca sa se imprieteneasca, apoi incep sa flirteze, se logodesc, casatoresc etc.
Iar cand se casatoresc se vor muta impreuna si averea unuia se adauga la averea celuilalt.
Poti sa faci mai multe lucruri, poti sa aranjezi orasul pe placul tau.Sa-i duci in diferite locuri publice.Sau poti sa faci pe cineva sa-si insele sotul/sotia punandu-l sa flirteze cu altcineva. Poti sa faci multi bani si sa te muti sau sa-ti amenajezi casa sau sa intalnesti pe cineva bogat si sa te muti cu el.Sunt o groaza de lucruri pe care poti sa le faci.
Sper ca te-am ajutat.happy