Nu are nici o legatura. Numai ca am inteles ca driverele pentru el s-au oprit la Windows Vista. De asta s-ar putea sa nu mearga in reteaua DIGI. Oricum daca-l ai de ce nu-l incerci? Nu-ti taie nimeni capul!
Ce treaba are routerul cu driverele? De cand pui tu drivere la router? Asta un aspect, apoi, ala e un router ADSL, deci...
O singura data mi-ai spus, si cred ca am sa retin toata viata. Router-ul nu are nevoie de drivere! Adevarul e ca nici producatorul nu spune nimic de ele, indiferent de model.
Rcs-rds, din cate stiu, are conexiune PPPoE.
De fapt este un modem ADSL ( nu am mai explicat asta dar nu este router) si este compatibil doar pana la Windows Vista. Redau din instructiunile lui care sunt in italiana: "Il modem è compatibile con i sistemi Windows 98/ME/2000/XP/Vista, Windows NT, Macintosh e Linux e, dopo il primo avvio, in base ai servizi (Voip, Wi-Fi, ecc. ) sottoscritti, si configura in automatico risultando subito correttamente funzionante." Daca primeste semnal prin reteaua fixa merge.
E si router! Si mai e si wi-fi!
Eu l-am gasit modem. S-ar putea! Nu este o scula prea cunoscuta.
ALICE GATE VoIP 2 Plus Wi-Fi Busines...inclusiv numele il da de gol!
Numele spune ca-i pentru VoIP si ca-i WiFi. Deci nu-mi spune ca-i router sau modem. Mai mult telefonia VoIP foloseste mai mult modemuri ca si telefonia analoga. Asa ca n-o tot tine langa. Am zis "s-ar putea" si gata! Poate ca ai dreptate, poate ca nu. Oricum i-am spus sa-l incerce ca nu musca. Esti sacaitor ca un tantar. Ai fi macedonean, poate!
Pai ce sa incerce daca e ADSL...
RDS nu are ADSL!
Gata! Nu are ADSL. Ok. Mai vrei ceva?
WishTime întreabă: