| AnneCata a întrebat:

Buna!

Aseara am primit pe Instagram o notificare cum ca pe contul meu a mai intrat si alta persoana si a trebuit sa imi schimb parola. Am schimbat-o si cand am vrut sa intru din nou pe contul meu mi-a aparut "{"message": "Te rug\u0103m s\u0103 a\u015ftep\u0163i c\u00e2teva minute \u00eenainte de a re\u00eencerca.", "status": "fail"}. Am asteptat si astazi am incercat din nou sa imi accesez contul, dar mi-a zis ca trebuie sa primesc un cod pe e-mail-ul sau numarul de telefon asociat cu contul. Problema este ca mi-am uitat parola de la e-mail si nu am cum sa o resetez deoarece nu mai am numarul de telefon pe care l-am dat pentru a imi face contul si daca as da sa primesc codul pe numarul de telefon nu am cum sa il vad pentru ca nu mai am acel numar.

Aveti idee cum as putea sa imi recuperez contul de Instagram sau adresa de e-mail?

Am incercat sa vorbesc cu cei de la Yahoo Help, dar am primit raspunsul ca nu pot sa ma ajute pentru ca nu sunt din Canada sau SUA.

Sper ca ma puteti ajuta pentru ca, chiar nu imi doresc sa-mi fac un cont nou.

Va multumesc!

1 răspuns:
| Jassmina a răspuns:

Din pacate nu te poate ajuta nimeni, atata vreme cat nu iti stii nici parola de email si nici nu ti-ai pus noul numar de teelfon.
Asta este! Invatare de mine si pe viitor, notezi toate adresele si parolele, iar cand schimbi telefonul, mergi si schimbi numarul la toate aplicatiile folosie vreodata.
Fa-ti alt cont!