| Lauraquestion a întrebat:

ce iti poate face cineva care iti stie ip-ul? Mersi.

Răspuns Câştigător
| baiatuucupizzza a răspuns:

In cel mai rau caz ti-ar putea strica linia de internet in asa fel ca nu vei mai avea net, dar ceea ce nu sunt sigur daca cei de la care ai netul iti va remedia aceasta problema deci prin urmare daca ai ''norocul'' sa iti umble la ip si cu nume rau ai noroc sa nu mai ai net atat.

5 răspunsuri:
| Kanghu a răspuns:

@NEO Sa mori tu de expert in bransa IT? Iti dau ip`ul sa vii sa umbli putin?

| express11 a răspuns:

Nu se poate intimpla nimic.toate site-urile la care te loghezi iti pot vedea ip.nu poate decit sa te baneze-adica sa nu mai poti intra pe site.

| KungFuBoy a răspuns:

Buna, depinde...sunt anumite programe cu care daca sti ip-ul unei persoane iti poate controla pc-ul cum ar fi sa stearga date sa opreasca pc-ul...etc dar daca ai ip dinamic(care se schimba )stai linistita dai un restart la pc si gata s-a schimbat ip-ulhappy, daca ai ip static e nasol deoarece respectivu va profita de asta si se va juca cu pc tau.Ti-am spus depinde de ce fel de ip ai.si eu am avut asemenea aplicatii si am incercat la unu(m-am vb cu el sa vad daca functioneaza) si poti face multe, dar sa stii ca este ilegal asa ca daca cine face asa ceva poate face chiar si puscarie.

Pa noapte buna!

Răspuns utilizator avertizat
| sCzKun a răspuns:

Ti-ar putea da flood, posta ip pe alte site-uri de hackeri unde nu trebuie sa ajunga...recomand ip dinamic daca nu tii un server de joc happy