anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna imi spuneti de ce imi scade memoria din local disk c am incercat de toate : defragmentare, disk cleanup am sters aproape tot din c si tot de geaba de la 39 de mb o ajuns la 2 mb liberi sunt disperat nu stiu ce sa fac.Va rog dau funda.cryingsad

Răspuns Câştigător
| dracu14 a răspuns:

Ai windows vista/7, nu ai ce sa faci, e un fisier din windows care se mareste pe zi ce trece
ai nevoie de un dvd cu un windows bootabil si reformezi partitiile, aloci mai mult pe c(eu de exemplu am 30gb pe c, tot timpul dupa ce am instalat windowsul si driverele mi-au ramas 8-10gb liberi, dar tu poti sa-i dai mai mult 40-50gb,chiar recomand treaba asta ca sa numai ai probleme pe viitor)

7 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim explică:

Scanare cu antivirus s-ar putea sa fii prins un virus numit giffo daca e cazul format tot pc-ul ca de ala nu scapi cu una cu doua bafta

| Intruder19 a răspuns:

Dezactiveaza hibernarea si sterge backup-urile si fisierele temporare de la actualizari.

| Paix a răspuns:

Schimba pinii la hard' sau reformateazal, sau dai un restore inainte de a avea probleme.

| Cineva2424 a răspuns:

Aceeasi problema o aveam si eu, fi atent ce trebuie sa faci.Primul pas este sa formatezi toate partitiile si dupa aceea cand trebuie sa faci iar partiitile, pune mai multi GB in partitia unde vrei sa instalezi Windowsul. Uite un exemplu, daca ai 1 tb, pui 30 de gb pe partitia unde vrei windowsu si restul pe alte partitii. Dupa ce termini de reinstalat windowsu si de formatat partiitile, ca sa ti-l intretii asa in continuare, nu mai downloanda nimic in partitia unde ai windowsul..Downloandeaza doar in celelalte partitii. Funda plz.

| αndï a răspuns:

2 mb liberi? Banuiesc ca iti merge in poze pe desktop...

1.Incearca sa downlodezi Ccleaner free. E foarte util.

2. Du-te in %appdata% (scrii in RUN si dai enter) si sterge datele de la jocuri/aplicatii pe care crezi ca nu le mai folosesti sau nu le mai ai.

3. Sterge ce nu-ti foloseste de pe desktop sau muta pe alta partitie

4. Du-te in C:\Users\ si dai click dreapta>properties pe fiecare folder principal de acolo, vezi unde este ocupat foarte mult si incepe sa stergi ce nu iti este util. E safe sa stergi decat din urmatoarele foldere : Desktop, Downloads, My music/pictures/videos, inclusiv My Documents(numai sa STII ce stergi). Fii sigur ca dai sa vezi ce foldere sunt HIDDEN din organize>folder and search options>sus pe view>show hidden files and folders.

| αndï a răspuns (pentru Cineva2424):

Eu am doar 750 GB total pe hard, 100 ii am in C si simt ca tot nu-mi ajung.

| relian a răspuns:

Iti zic eu ce sa faci.Instalezi windowsul iar dar fresh, adica cu formatarea totala a hardului, cu stergerea tuturor partitiilor si lasi doar o singura partitie si aia e tot.Adica ai mai multe partitii pentru ce? concret pentru ce ai atitea partitii, cu ce te ajuta, sau cu ce ajta chestia asta calculatorul? Iti zic eu mai mult rau iti face atit tie cit si calculatorului.Chestia asta cu partiiile este un moft care in Romania debia acum a ajuns.In restul lumii de f multa vreme nu se mai fololsesc mai mult decit o partitie.Dar uitasem ca Romania este deja in epoca de piatra.Deci fa sa dispara toate alea si sa ramina doar C. Terminati cu prostiile sau cu luatu unu dupa altu ca mai rau faceti. Daca un "destept si-a facut nu stiu 7 partitii toti sau luat dupa el.Dar de ce doar voi stiti.