| Hasss a întrebat:

Buna la toti
va rog frumos dau funda pentru asta promit
cum fac sa am vocea mea ca in realitate pentru ca eu cand vb la telefon sau cand ma inregistrez la telefon am alta voce
dar cand ma inregistrez la calc tot alta voce am dc cum fac sa o am pe a mea din realitate ce program trebuie sa folosesc
ma gandeam ce program folosesc cantareti ca sa mai modifice din voce
daca stiti va rog spuneti-mi plzz

DAU FUNDA PROMITTTT 100% love struck PLZZZZ :d

Răspuns Câştigător
| RyugaHideki a răspuns:

Fruity loops, ar merge. ceva programe Autotune. dar nu te vor ajuta prea mult, adica vei avea vocea electronica mai mult, cum o au majoritatea canteretilor de mana a 2-a.
Dai un search google/youtube si vei gasi destule..alegeti tu. Eu unul folosesc FL (fruity loops) pentru melodii. Pentru voce nu am nevoie..nu cant.

8 răspunsuri:
| RyugaHideki a răspuns:

Nu cred ca existe programe.
Vocea ta se schimba atunci cand vorbesti la telefon datorita claritatii, care nu este ca cea..sa ii spunem perfecta..atunci cand vorbesti fata in fata cu o persoana. De obicei trebuie sa vorbesti la un microfon mai performant ca vocea sa fie aproape perfecta cu vocea ta normala.
Cat despre programele de schimbat vocea, nu te vor ajuta decat daca te inregistrezi. Abia apoi poti sa iti modifici vocea, dupa care dai "PLAY" sa vezi ce a iesit.

| Hasss explică (pentru RyugaHideki):

Pai bun si ce program sa iau ca sa ma inregistrez si ca sa pot modifica vocea spune si iti dau funda big grin

| TM6524 a răspuns:

Calculator / telefon = calitate mica. Trebuie un microfon ca lumea, o camera cu acustica buna si o placa de sunet ca lumea. Fara astea, rezultatul e 0.

| gfy a răspuns:

Poti folosi orice program audio: http://artasonora.com/category/programe-audio/

| rutanklan a răspuns:

laughing. Dar aia e vocea ta prelucrata de catre calculator/telefon. Nu prea ai ce sa ii faci. Ti-ar trebui un sistem de inregistraze care sa nu iti mai distorsioneze vocea(ceva in genu cum gasesti la studiourile de inregistrari) dar nu prea cred ca vrei sa investesti. Programe sunt destule, ableton, garage band, Adobe after effects cred ca ii zice si fruity loops. Dar nu reusesti prea multe cu alea. E ceva intrinsec faptul ca vocea ta suna altfel pe microfon decat in realitate. Cu totii avem aceeasi problema, dar asta nu afecteaza faptul ca nu putem recunoaste vocea(sau aprecia happy ). Pace

| Schweitzer a răspuns:

Incearca cu fruity loops si un microfon bun. Bafta!

| Hasss explică (pentru RyugaHideki):

Ok mersi nb happy

| RyugaHideki a răspuns (pentru Schweitzer):

Fruity loops, ar merge. ceva programe Autotune. dar nu te vor ajuta prea mult, adica vei avea vocea electronica mai mult, cum o au majoritatea canteretilor de mana a 2-a.
Dai un search google/youtube si vei gasi destule..alegeti tu. Eu unul folosesc FL (fruity loops) pentru melodii. Pentru voce nu am nevoie..nu cant.

| TupacShakur a răspuns:

Nu iti trebuie nici un program special iti trebuie un microfo bun care sa nu distorsioneze si sa schimbe vocea