| simandi a întrebat:

Buna,se strica repede smartphonu? vova cat a tinut smartphonu?

Răspuns Câştigător
| introduaicinumele a răspuns:

El tine si 100 de ani (sa nu fie calcat de masina sau autobuz sau sa nu cada in canal laughing ) in fine, el tine, doar ca se poate defecta bateria de la incarcari nasoale (il scoti, il bagi, il ti 5 minute apoi il scoti iaras si tot asa), se poate defecta ecranul de la cazaturi (tata are un HTC Desire HD, l-a scapat o data, n-a avut nimic, a 2a oara s-a spart display-ul, dar sub protectie, si acum are o dunga neagra pe care se vad pixelii morti, saracutii, asa se intampla cand ai telefon dinozaur).
Se poate defecta diverse circuite si cipuri din diverse motive (si daca il folosesti mult, se incalzeste, iesi afara cand e iarna, de la caldura la frig = condens...).
Dar de multe ori de strica sistemul de operare (softu cum ii zic unii...), atunci apar diverse probleme, multi zic ca s-a dus, e cel mai tampit telefon, e varza, se strica repede etc si de fapt sunt ei varza de nu se acomodeaza cu tehnologia, apasa aiurea, nu stiu sa citeasca ce face acel meniu, instaleaza prostii luate de pe nu stiu eu ce site (chiar daca fiecare telefon are un market cu aplicatii, eu am Android pe telefon si pe tableta si in market-ul lor (Google play) gasesti tot ce vrei, multe jocuri si programe gratuite, unele mai costa, dar nu foarte mult, si n-am avut probleme telefon il am de 1 an si tableta, am avut una de Craciun, acum 1 luna am luat alta).
Un telefon poate tine si 10 ani butonand-l toata ziua... asa cum e si cu PC-ul, sunt calculatore vechi de 10 ani care functioneaza, daca cel care l-a avut a stiu sa-l foloseasca si nu a dat cu picioru in el sa sara capul de pe hard disk, eu am un Pentium 3 vechi de 14 ani si inca functioneaza! Cand mai ma plictisesc mai stau sa instalez un Linux pe el, sa mai invat overclocking si de-astea, iar computerul meu sta toata ziua sa randeze cate un video, mai si ma joc pe el (in timp ce proceseaza filmul) mai si ascult muzica si stau pe net si n-am avut probleme, asa e si cu smartphone-ul
STI SA-L FOLOSESTI, N-AI PROBLEME!

8 răspunsuri:
| RainOfColors a răspuns:

Eu il am de la Craciun si inca merge foarte bine.

| Sakura1218 a răspuns:

De la proprietar la proprietar ...al meu are o luna si nu are nici o zgarietura

| Antofi_Alexandra_Mihaela_1989 a răspuns:

La mine inca mai functioneaza bine si il am de 3 ani

| robby212 a răspuns:

Si eu tot de craciun si merge, da depinde, ce smartphone?

| Azµre a răspuns:

Dacă știi să ai grijă de el la fel cum vorbești limba română... e clar.

| Bijou15 a răspuns:

Depinde acum si ce smartphone ai happy!
Daca ai spre exemplu iPhone si nu esti neglijent, iti tine +4 ani.Dar cum moda se schimba des nu prea e cazul.De regula smartphone-urile tin... tin mult. Nu sunt ca celelalte telefoane ordinare.Are importanta sa fi atent si tu si sa ai grija, de mers iti merge bine. Daaar daca iti iei iPhone sa zicem, sa nu iti iei din U.S.A, pentru ca nu primesti garantie si nici nu are softul bagat si daca incerci sa-l bagi tu intra bug-uri si iese urat.Ia-l de aici, ori daca iti iei de la Nokia.Am fost si voi ramane o utilizatoare inraita, telefoanele chiar tin.Bine nu sunt nici neglijenta...
Sper sa faci o alegere buna!

| RainOfColors a răspuns (pentru Azµre):

laughing

| pwp a răspuns:

Depinde cata grija ai de el...Eu de exemplu nu mi-as lua..pentru ca telefonul pe care il am acum l-am scapat de vreo 30 de ori si nu are nimic (Nokia 7230), iar daca scap smartphon-ul o data l-a luat draq.