| stefannn a întrebat:

Buna seara.Am luat un video de pe net si l-am pus in telefon dar nu merge sa il vad, trebuie sa il convertesc ce tr sa ii fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie convertit in 3 GP aici http://www.panalu.net/2010/10/convertor-online-pentru-orice-tip-de.html gasesti un convertitor online, nu descarci nimic, vezi mai multe pentru mobile pe site

6 răspunsuri:
| nashu40 a răspuns:

Salut!
Da, telefoanele recunosc numai formatul MPEG4, de aceea nu-l poti vedea. Iti trebuie un program de convertire cum ar fi Any Video Converter, sau cred ca si windows movie maker are optiunea MPEG4.
Succes!

| Angelworld a răspuns:

Da trebuie sa in convertesti cu formatul 3GP... exista multe programe folositoare (cauta pe google) Fundita?

| Rox348 a răspuns:

Pai insemna formatul lui nu merge la telefonul tau ca nici mie nu-mi merge orice video :big grin

| moniii a răspuns:

winking
poate nu acepta telefonul tau formatul videoclipuluibig grin
pune-l pe alt tell si vezi daca accepta si daca da inseamna ca telul tau nu aceepta format mp4? sau ce format ii video:*
fundita?big grin

| momo a răspuns:

Depinde de telefon dar de obicei fisierul video trebuie sa fie 3gp/flv. Pe net gasesti site-uri/programe care te pot ajuta sa convertesti fisierele.

| Ralluu_2773 a răspuns:

Trebuie sa fie in format. 3gp ca sa meargawinking poti sa-i dai si un convert.tongue