| Jipa95 a întrebat:

Recent, am finalizat cu succes un curs in IT, mai exact : IT Essentials ( https://www.telacad.ro/cursuri/it-essentials/ ). Cursul a fost online, pe platforma celor de la cisco, am primit chiar si o diploma de la academia din Bucuresti ( telecom academy ) L-am facut mai mult din pasiunea mea pentru IT, pentru a invata lucruri noi, si prin aceasta cale doresc sa va intreb, cu ce m-ar putea ajuta pe mine pentru a gasi un job in IT, si mai exact, pe ce sector de activitate?
Va multumesc!

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai cred ca ai făcut cursul degeaba dacă în final nu ai rămas nici măcar cu informatia legata de domeniu în care a fost cursul.

Cât despre industria IT e atât de vasta, cu atâtea subdomenii. Însă nucleul e programarea iar cursul ala nu avea nicio legătură cu programarea, erau doar niște chestii de baza despre funcționarea unui PC.

| flixbuster a răspuns:

Dupa programa cursului, ar putea sa iti foloseasca daca vrei sa te angajezi ca tehnician incepator intr-un service sau ca sysadmin incepator intr-o firma.

| Jipa95 explică (pentru suntserios):

Pai tocmai asta e, pentru ca multe din acele informatii le cunosteam deja, am spus ca l-am facut mai mult din pasiune si pentru a mai invata cateva lucruri noi.
Ce vreau cu intr-adevar sa fac, este sa urmez primele 2 module din CCNA ( 1 si 2 ). Ma atrage mai mult decat programarea. happy