Aici oamenii vin sa intrebe alti oameni care stiu. Daca voiau sa caute pe Google, nu veneau pe TPU. In momentul in care nu stii sa raspunzi la o intrebare, taci din gura ca s-ar putea mai rau sa incurci persoana respectiva. Eu am spus ce am spus din cunostintele proprii iar partea cu schimbarea de comptabilitate nu vad sa o fi mentionat-o tu deci i-ati ochelari!
Imi place ca 2 dobitoci au luat acelasi raspuns de la ChatGPT
Acum ca sa iti raspund la intrebare, pe tot internetul gasesti programe compatibile cu ws 7 pe 32 de biti. Sunt cazuri izolate sa stii programele care nu sunt compatibile cu ws 7 indiferent ca vorbim de versiunea pe 32 sau pe 64. Daca nimeresti vreunul care nu merge pe motiv ca nu e compatibil cu versiunea de windows, click dreapta, compatibility si schimbi pe un eventual windows 8 daca nu vezi in lista ws 7. Ar trebui sa mearga.
Mai bine decat nimic? ati spus exact acelasi lucru dar reformulat si scurtat
Aici oamenii vin sa intrebe alti oameni care stiu. Daca voiau sa caute pe Google, nu veneau pe TPU. In momentul in care nu stii sa raspunzi la o intrebare, taci din gura ca s-ar putea mai rau sa incurci persoana respectiva. Eu am spus ce am spus din cunostintele proprii iar partea cu schimbarea de comptabilitate nu vad sa o fi mentionat-o tu deci i-ati ochelari!
Bună seara! Pentru a găsi programe compatibile cu Windows 7 pe 32 de biți, ai mai multe opțiuni:
Site-uri oficiale ale dezvoltatorilor – Multe programe sunt încă disponibile pe site-urile lor oficiale, iar multe dintre acestea oferă versiuni mai vechi care sunt compatibile cu Windows 7 pe 32 de biți. Căutând direct pe Google numele programului dorit, poți găsi versiuni de arhivă.
FileHippo – Acesta este un site de încredere care oferă o gamă largă de programe pentru Windows, inclusiv versiuni mai vechi care sunt compatibile cu Windows 7 pe 32 de biți. Poți vizita FileHippo.
OldVersion.com – Acest site oferă versiuni mai vechi ale programelor care sunt compatibile cu sisteme de operare mai vechi, inclusiv Windows 7 pe 32 de biți. Vizitează OldVersion.com.
Softpedia – Oferă o varietate de programe și are opțiunea de a căuta versiuni mai vechi care sunt compatibile cu Windows 7 pe 32 de biți. Poți găsi programele aici: Softpedia.
Ninite – Dacă vrei să instalezi mai multe programe simultan, Ninite oferă o selecție de aplicații și te poate ajuta să instalezi versiuni care sunt încă compatibile cu Windows 7. Vizitează Ninite.
Acestea sunt câteva dintre resursele principale pentru a găsi programe pentru Windows 7 pe 32 de biți. Sper că ți-au fost de ajutor!
Bună seara! Windows 7 pe 32 de biți este un sistem destul de vechi, iar multe site-uri oficiale nu mai oferă suport pentru el. Totuși, poți găsi programe compatibile din următoarele surse:
1. Site-uri oficiale ale dezvoltatorilor – Dacă știi exact ce program cauți, verifică pagina oficială a producătorului. De multe ori, versiunile mai vechi sunt încă disponibile.
2. Archive.org (Wayback Machine) – Unele site-uri vechi sunt arhivate aici și s-ar putea să găsești linkuri funcționale.
3. FileHippo (filehippo.com) – Oferă versiuni mai vechi ale programelor populare.
4. OldVersion (oldversion.com) – Găsești aplicații mai vechi compatibile cu Windows 7.
5. Softpedia (softpedia.com) – Un site cu o colecție mare de software, inclusiv versiuni mai vechi.
Funda te rog daca ti-am fost de ajutor ❤️
anonim_4396 întreabă: