| ioanapantea a întrebat:

Buna TPU! Am o problema. Cand aprind calculatorul, imi merge sunetul iar dupa catva timp nu mai merge deloc si trebuie sa dau restart ca sa mearga? De ce? Ce pot sa fac sa nu mai faca asa si sa mearga tot timpul?

3 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Daca si dupa reinstalarea Windowsului se produce acelasi fenomen, atunci este vorba de un condensator electrolitic de pe placa de baza. Acestea se umfla, de obicei si da asemenea reactii. Mergi la un specialist.

| MMihai a răspuns:

Da poți să pui în paralel cu Windows-ul tău, un sistem de operare de grupa Ubuntu Linux și așa nu vei mai avea treabă cu virușii și cu alte mizerii informatice, dacă intri pe net numai din Kiwi Ubuntu Linux sau din Ubuntu Linux, evident instalat în limba română. Ai hardul pin de mizerii informatice ( viruși informatici, viermi informatici, cai troieni informatici etc., și evident softuri anti-piratare ) și de aia îți merge anapoda calculatorul acum.
Astea le-ai luat toate de pe net, și s-au lipit de Windows-ul tău.

| filipm2001 a răspuns:

Ai o problema cu sistemul de operare sau cu driverele de la placa de sunet. Daca ai driverele, incearca sa dezinstalezi si sa reinstalezi placa de sunet (dureaza cateva minute). Daca nici asa nu merge, incearca sa faci o scanare riguroasa cu un antivirus si daca tot ai probleme, pasul urmator ar fi reinstalarea sistemului de operare. Sunt mici sanse, dar totusi este posibil sa ai si o problema cu placa de sunet. Succeswinking