| noname1 a întrebat:

am un nokia 5230 si am reusit sa instalez gps`ul pe el. intrebarea mea este: imi merge, imi gaseste locatia, este totul in regula, dar functioneaza doar atunci cand am cartela de vodafone in telefon. daca o scot, nu mai merge gps`ul. cei de la vodafone zic ca este gratuit, cu toate ca programul foloseste internetul pentru a functiona. oare nu taxeaza nimic in ciuda faptului ca intra pe internet? nu de alta, dar sa nu ma terzesc la sfarsitul lunii cu o factura de cateva milioane pentru trafic de internet...laughing va rog mult sa ma ajutati cu niste informatii happy multumesc

Răspuns Câştigător
| Sparrow33 a răspuns:

Poti sa faci un test cu o cartela. imposibil sa nu gasesti pe cineva care sa aiba o cartela cu cativa centi pe ea.
In pricipui... daca se activeaza internetul - te taxeaza
stiam ca gps-ul cu care vine el, preinstalat, nu se conteaza la internet

2 răspunsuri:
| noname1 explică:

"cu toate ca programul functioneaza internetul pentru a functiona" am vrut sa zic "cu toate ca programul foloseste internet pentru a functiona, scuzati greseala de exprimare

| noname1 explică:

Pai am scos cartela din telefon.tocmai pentru a vedea daca merge, si nu, nu a mers. nu imi mai gasea locatia...sad peste tot spune ca gps ul asta este gratuit, dar in acc timp il conecteaza la internet pentru a merge...ma gandesc ca o fii o chestie gen foloseste internetul dar nu ma taxeaza pentru optiunea gps`ului? sa fie oare asa?