| SaMyNiCe a întrebat:

Buna TPU cand am incercat sa ma conectez pe facebook mi-a aparut asta" Ţi-am blocat contul pentru a-ţi păstra informaţiile în siguranţă. Te rugăm să-ţi confirmi identitatea şi să schimbi parola pentru a debloca contul.
Contul tău va rămâne ascuns până când termini acest proces." nu stiu ce sa mai fac stie cineva o rezolvare?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Da.Aceasta problema apare in cazul in care ai incercat sa intri de pe un ip din alta locatie sau...cineva a insistat sa intre pe facebook-ul tau cu paro; e gresite.Adica acel cineva a bagat e-mailul tau si parole diferite de mai multe ori pana cand facebok-ul a blocat accesul.In acest caz trebuie sa urmezi pasii de acolo si sa iti schimbi parola. Asa va ramane, blocat pana bagi o noua parola.Nu mai retin dar trebuie sa urmezi acei pasi si sa raspunzi corect la acele intrebari pentru a putea intra si a-ti schimba parola la facebook.

5 răspunsuri:
| Skaytech a răspuns:

Asteapta pana dimineata. Cel mai probabil ai gresit parola, sau altcineva a incercat sa se logheze la contul tau.
Dimineata daca iti da acelasi mesaj, incearca sa urmezi pasii pentru schimbarea parolei - iti vor trimite un email cu un link de confirmare. Dar asteapta - cu cat insisti mai mult, cu atat te va recunoaste mai greu.

| Cristi_Hordila_1991 a răspuns:

Da am patit-o si eu. Urmeaza pasii pe care ti-i da cu atentie astfel incat datele sa pe care le introduci sa fie conforme cu ceea ce ai declarat inainte.

| onasis1961 a răspuns:

A incercat careva sa-ti sparga contul.Schimba parola.

| SaMyNiCe explică:

Faza e ca imi cere copie dupa actu de identitate sau orice alt ceva care sa aive fotografia mea si data de nastere. Eu vreau sa evit acest lucru

| MskDesign a răspuns (pentru SaMyNiCe):

Cum sa iti ceara act de identitate si o fotografie?
La inregistrare pe facebook nu cere asa ceva, deci nu se poate cere nici pentru recuperarea account-ului.Gandeste-te la cate account-uri fake sunt pe facebook.Parerea mea este ca ai vreun virus.Cei de la facebook pot cere numar de telefon, sa-ti recunosti prietenii aratandu-ti poze cu ei, sa raspunzi la intrebari de securitate dar nicidecum sa le trimiti copie dupa actul de identitate si poza.