Dacă te referi la imei-ul de la telefon, Nu are ce face cu el, decât să-l deblocheze sau să afle date despre el!
Nu.cu imei nu ai ce face.in cel mai rau caz este sa iti debocheze telefonul.mai multe nu stiu.nu stiu daca poate cere info referitor la persoana respectiva care detine acel telefon.pt ca probabil o sa te intrebe ce nr ai si mai multe chestii.deci nu prea vad la ce poate face cineva rau avind un nr de IMEI.De ex daca ai un iphone si vrei sa il deblochezi trebuie sa dai IMEI-ul.si trebuie sa dai celui care til deblocheaza.dar sa faca ceva naspa nu poate, nu are cum.e ca si cum ar fi cnp-ul tau. daca eu stiu CNP-ul tau ce iti pot face rau? nu-ti pot face absolut nimic.cam asa este si un IMEI.este un cod al telefonului.fiecare telefon are un nr.este doar un nr si atit.ca un nr la o casa.xce rau poti face stiind nr unuei case daca de fapt este si afisat pe strada?
Daca analizezi acel imei il poate afla cineva, team citat.ce ai vrut sa spui? nu nu inteleg nimic din ce vrei tu sa stii.fi mai explicit.pai daca analizezi un imei inseamna ca il stii l-ai aflat da? sai sa il poata afla ce sau de unde? ori vrei sa spui daca analizezi un imei poti afla al cui este telefonul? asta voiai sa intrebi? raspunsul este ca nu.nu o sa iti dea nimeni informatia, pentru ca nici nu o are.cei care vind telefoanele nu cred ca au inregistrat imeiul acelor telefoane. poate fabricantul il are dar nu stie cui este vindut.iar sa spunem ca si magazinle, ori companiile ce vind au si stiu cui lau vindut prima oara, nu or sa iti spuna ei tie cui au vindut un anume telefon.astea sint info care nu se dau nimanui. poate politia daca vine cu ceva serios sa le spuna ce si cum.
Copile stai linistit nu te mai agita ca nu are nimeni ce iti face.nici sa te umileasca nici ce sa te fraiereasca asa cum spune unu pe aici.sa te fraiereasca cu ce? hai ca sinteti culmea.tu vad pui botu la oricine face o gluma pe aici.si ce telefon ai de ai dat imeiul sa vezi daca este fake ori nu? daca ai iphone atunci poti tu singur sa verific daca e original sau nu.vad ai calculator.deci daca ai iphone instaleaza pe calc itune.dar daca ai iphone sigur trebuie sa ai si itune instalat pe calc.itune este programul de la Apple prin care tu iti faci anumite chestii pe telefon.deci daca ai calc cu itune pe el conectezi iphonu la acel calc si acel itune trebuie sa til vada. daca nu til vede atunci nu este telelfon de la Apple ori telefonul este defect.dar daca telefonul functioneaza si cind il conectezi si nu til vede itune clar nu este iphone original.este cel mai simplu mod sa verific. daca e alt telefon nu stiu sa iti spun pentru ca tu se pare te ascunzi nu dai amanunte.nu te mainca nimeni si nici nu are ceti face nimeni nicaeri.telefoane toata lumea ara si calc si restu.nu esti tu primul care are un telefon si gindesti ca se va intimpla stiu si eu ce balarie.mai pune si gindeste si tu singur nu doar asculta balariile la toti.numai bine
Benyamin173 întreabă:
RalucaRaluLuca întreabă: