| BcB8989 a întrebat:

Stie careva ceva programe pentru placa video? In afara de Ace Mega Codecs Pack si DirectX 9 c. Daca stiti ce programe imi recomandati? Eu am placa video de doar 100 Mb si as vrea sa o fac sa mearga ca una de 128 de Mb cel putin... Dau fundita!

Răspuns Câştigător
| Incubus a răspuns:

Programele de care vb tu nu fac decat sa tina placa ocupata cu prosti, si nu ofera performante reale, memoria este aia care o ai si nu poti schimba nimic poate doar ceasurile dar daca daca esti lacom arzi placa(poti marii ceasul de la procesor video si de la bus memorie)directx-ul nu mareste performanta ci doar o pune in valoare (nu poti mari ceva ce nu ai, nu viteza si marimea este totul ci si capabilitatile ei de procesare :in ce fel suporta 3d si alte optiuni de hard nu de soft)

2 răspunsuri:
| al3xal3x1 a răspuns:

Ai mai facut asa ceva? Parerea mea este ca asa cum vrei tu e "bine" sa o mai "maresti" dar daca o "maresti " prea mult ea se chinui sa se comporte ca una de 256 sa zic se chinuie, se chinuie si se supraincalzeste si exista riscul ca ea sa nu mai funcioneze nici macar pe 100!

| virusz a răspuns:

Ma uimiti cu intrebarile voastre.

Ia gandeste-te si tu putin daca ar exista programe pentru asa ceva ar mai da cineva bani pe placi video bune? Nu! Si-ar lua una de 64 si ar duce-o pana la 1GB ceva de genu spui tu.