Am digi si semnalul e bun doar in timpul ploilor mai intense scade semnalul pe anumite programe sub limita dar asta am observat-o si la cineva care are dolce.
ps. si cum crezi ca o sa vezi digisport pe dolce?
Ok..nu am spus....am dolce.si vreau digi... oricum am si net.dar.e diferenta intre tv si soptcast sau mai stiu eu care
Zici ca nu te intereseaza menu (poti sterge programele care nu functioneaza, le aranjezi in ordinea dorita) dar daca o sa reusesti (nu prea au receptoare) sau o sa te hotarasti sa iei digi o sa vezi diferenta si cat de rudimentare sunt optiunile de la dolce.
Ma intereseaza semnalul si calitatea lui....nu ca pot sa pun primul pro tv sau ca e tvr
Amandoua au cam acelasi numar de programe,si sunt similare calitativ,Dolce poate ca are semnal mai intens. Totusi, Dolce are un mare, imens dezavantaj: nu poti sa stergi programe din lista! La Focus, Digi, etc, poti elimina, ascunde un program, poti sa iti faci liste de programe, etc. Nu si la Dolce, unde trebuie sa memorezi ordinea programelor, pentru ca nu poti sa iti faci propria lista, si te impiedici peste tot de programe care merg doar in primele 3 luni. Ar trebui sa stii ca programele lui Voiculescu nu sunt transmise pe Digi.
Te-am intrebat de semnal..nu de sortare...ca putin ma intereseaza. oricum stiam de asta...
Bine. Ti-am zis si de semnal. Dolce are semnal mai bun, aici in zona.
Salut Alecs, pentru calitatea semnalului aş opta pentru Dolce sport, pentru multitudinea canalelor si preţ redus aş alege Digi, Eu unul folosesc UPC, pentru ca esti si ieftin si la un TV am calitate HD, si la unul analogic, sunt foarte multumit de ele. Baftă.
Buna. Eu am Dolce si chiar sunt multumita de calitatea imaginilor. Sunt probleme doar atunci cand bate vantul foarte tare in rest nici o problema.
Bafta.