| Clamidia a întrebat:

Buna ziua! As avea nevoie de o placa de baza și niste rami. (aș vrea sa trec pe DDR5).
Procesor: i5 14600k
Placa video: rtx 2060
Am avut o situație nefericită cu fosta placă de bază, am ținut-o în service 2 săptămâni ca să-mi zică că placa e "defectă". Am trimis placa de bază în garanție și a stat 15 zile și nu am primit răspuns. Era luată de pe pc garage și am trimis eu mesaj și mi-au zis să trimit ceva plăcuță că să îmi trimită banii, cred. Mă oftică ca am stat atât și nu au putut să-mi spună ceva despre placa, măcar dacă era defectă sau nu.
Acum stau și caut o placă de bază și nu știu dacă să mai am încredere.
Placa veche avea socket 1200 și acum nu mai găsesc, de aia doresc 1700.
Mi-am vărsat și eu ofurile.
Scuzați categoria.

7 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Dap, procesoarele Intel generatia 13 si 14 sunt bani aruncati. Li se mai zice resouri.

| Clamidia explică (pentru doctorandus):

Ce recomanzi

| GeorgeEuropeanu a răspuns:

Salutare! eu am cumparat toate componentele de la Pc garage. Acum am i9 14900kf si daca este racit cum trebuie nu ai probleme cu el. La fel i5 cred ca este un procesor foarte capabil (cel din generatia 14).
Daca doresti sa mai comanzi de la ei, poti adauga codul de voucher VU2AATJJ inainte de finalizarea comenzii pentru o reducere.
Placa de baza am de la Gigabyte, varianta pentru gaming cu DDR5, wifi si 4 sloturi (parca) de M2.
Memorii ram am de la Corsair. Recomand Kingston sau Corsair.

| doctorandus a răspuns (pentru Clamidia):

Nu sunt expert la hardware. Ma rog, asta cu procesoarele Intel a fost un scandal asa de mare incat firma Intel putea da faliment.

| doctorandus a răspuns (pentru Clamidia):

In orice caz: dezactiveaza Turbo.

Întrebări recente