| StefanescuDaniel a întrebat:

Buna ziua! Ati putea sa ma indrumati va rog frumos, sa imi spuneti ce ar trebui sa fac pentru a sterge din PC un folder care orice as face nu merge sters? Se numeste Windows.old si se afla de cativa ani pe o partitie pe care nu o pot formata din cauza ca am foarte multe date si proiecte personale de la locul meu de munca pe el. SSD-ul este Kingston 2TB SATA III si am incercat sa il sterg si inainte de a reinstala Windows si dupa instalarea proaspata a Windows-ului 10 Pro si cu soft-uri de stergere fortata a folderelor si a fisierelor dar tot nu functioneaza. Iar sa formatez acea partitie nu imi permit dupa cum vi-am spus.

11 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Sau faci un bootdisk usb cu linux și stergi orice vrei.

| GabiDumitrescu a răspuns:

De copiat chestiile personale apoi formatare ai auzit? Zic si eu... iar legat de sters Windows.old, e foarte simplu. https://www.wikihow.com/Delete-Windows.Old

| StefanescuDaniel explică (pentru GabiDumitrescu):

Se pare ca nu ai citit cu foarte mare atentie ceea ce am scris eu. SSD-ul la care ma refer pe care este si folderul Windows.old are 2 TB, si nu am unde sa ma mut atatea proiecte si fisiere pentru ca nu am un HDD extern in momentul de fata.

| doctorandus a răspuns (pentru StefanescuDaniel):

Cine nu face backup merita sa piarda datele.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru StefanescuDaniel):

Ehem, ever heard of cloud? Asta ca sa nu mai zic ca povestesti de niste proiecte aparent importante dar nu ai vreo 2-300 de lei ca sa iei un stick/hdd extern de 512 GB/1 TB...

| gabicoo a răspuns:

Folosește utilitarul integrate in Windows numit Disk Cleanup.

| NLS a răspuns:

Se poate sterge extrem de usor, prin Disk CleanUp.

Posibil si din alte programele de eliminat bloatware-ul,
precum Windows Toolbox,
sau Windows 10 Debloater Tool v2.6.11
dar nu te mai complica.
Foloseste Disk CleanUp.

| StefanescuDaniel explică (pentru NLS):

Am incercat cu Disk CleanUp dar nu functioneaza. Cu DiskCleanup mie imi vede si fisierele din folderul Downloads din C si alte fisiere din C si cele din Desktop si alte partitii si nu ma lasa sa aleg partitia manual de pe care doresc sa sterg custom. Si nu pot sa dau asa din moment ce am in C foarte si pe alte partitii foarte multe preseturi si proiecte adunate de mine de-a lungul anilor, iti dai seama

| NLS a răspuns (pentru StefanescuDaniel):

Https://www.youtube.com/watch?v=2GwOaevzDT0

Trebuie sa bifezi un singur lucru (restul debifate):
Previous Windows Installations
vezi video

| Romaneski a răspuns:

S-ar putea sa mearga sters daca intri in Windows din safe mode.

| Iamthemilkman a răspuns:

Glisați folderul spre aplicația "Coș de reciclare" sau apăsați click dreapta și selectați opțiunea de ștergere.