De copiat chestiile personale apoi formatare ai auzit? Zic si eu... iar legat de sters Windows.old, e foarte simplu. https://www.wikihow.com/Delete-Windows.Old
Se pare ca nu ai citit cu foarte mare atentie ceea ce am scris eu. SSD-ul la care ma refer pe care este si folderul Windows.old are 2 TB, si nu am unde sa ma mut atatea proiecte si fisiere pentru ca nu am un HDD extern in momentul de fata.
Cine nu face backup merita sa piarda datele.
Ehem, ever heard of cloud? Asta ca sa nu mai zic ca povestesti de niste proiecte aparent importante dar nu ai vreo 2-300 de lei ca sa iei un stick/hdd extern de 512 GB/1 TB...
Se poate sterge extrem de usor, prin Disk CleanUp.
Posibil si din alte programele de eliminat bloatware-ul,
precum Windows Toolbox,
sau Windows 10 Debloater Tool v2.6.11
dar nu te mai complica.
Foloseste Disk CleanUp.
Am incercat cu Disk CleanUp dar nu functioneaza. Cu DiskCleanup mie imi vede si fisierele din folderul Downloads din C si alte fisiere din C si cele din Desktop si alte partitii si nu ma lasa sa aleg partitia manual de pe care doresc sa sterg custom. Si nu pot sa dau asa din moment ce am in C foarte si pe alte partitii foarte multe preseturi si proiecte adunate de mine de-a lungul anilor, iti dai seama
Https://www.youtube.com/watch?v=2GwOaevzDT0
Trebuie sa bifezi un singur lucru (restul debifate):
Previous Windows Installations
vezi video
Glisați folderul spre aplicația "Coș de reciclare" sau apăsați click dreapta și selectați opțiunea de ștergere.