| xander666 a întrebat:

Bună ziua, voi spune o mică poveste.
Am cumpărat o tabletă Lenove Tab Ideea Pro de la Altex în 18.04. 2025, am apucat să o folosesc trei zile, am costatat că pierdea constant conexiunea wi-fi, aplicația setări se oprea de la sine și avea un pixel mort pe ecran.
Menționez că am încercat orice, știu și de setarea cu economisirea bateriei, nu a funcționat nimic.
Am dat-o retur în 2025-04-29 08:32; Azi 05.05. 2025. tot eu stau fără tabletă după ce am primit practic un rebut(nou);
Am observat pe site-ul Altex că sunt 5-6 tablete idea pro la resigilate, ba chiar am am vazut că comentariul meu(negativ) apare pe site la MediaGalaxy.
Așa dar și prin urmare, cu toate că tăim în România și asta ne ocupă tot timpul, a mai întâlnit cineva această situație?
Scriu aici din motive evidente de frustrare, și mă gândesc să fac și o reclamație la ANPC, așa bătaie de joc pe proprii bani nu am mai văzut.

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca si tableta noua prezinta probleme, ai dreptul legal sa-ti ceri banii inapoi si sa-ti cumperi alt model.
Am patit si eu cu un model de televizor: dupa 2 exemplare mi-au dat banii inapoi si am luat altul.

| xander666 explică (pentru Bula):

Sunt aproape sigur ca va avea aceleași probleme, am sunat azi, a 5-a oara si nimic, am cerut un superior in apel.

| gabicoo a răspuns:

Ai dreptul să faci retur și să-ți primești banii.

| xander666 explică (pentru gabicoo):

Știu, dar tot baletul ăsta însemnă timp pierdut, și tot eu sunt cel dezavantajat, mai exact pierd niște cursuri la facultate.