| cosmin3confuz a întrebat:

Cam care credeti ca ar trebui sa fie bugetul (minim poate ) ca sa imi fac o unitate de gaming (bunicica) pentru PC pe componente. La care sa pot juca Fifa 13, Batman Arkham City si Max Payne 3?

7 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Un 2000 de lei ar fi minunat să îți faci un sistem de nora 10, pentru gamming. Dacă vrei îți pot face eu o configurație(așa ca idee). Succes

| cosmin3confuz explică (pentru DeyCj):

da chiar te rog! :* si vot daca vrei ..etc etc

| Gabi05 a răspuns (pentru cosmin3confuz):

Uite o varianta de la mine in 2000lei, ce iti duce acele jocuri la ultra+efecte speciale.

Ai asa
Carcasa ventilata
Sursa puternica, calitatea enermax
4gb ram
hdd 500gb
gtx650 ti boost (cu 5% mai slaba ca un hd7850)
fx6300(intre i3 si i5)

www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/715852/

| cosmin3confuz explică (pentru Gabi05):

Dar procesoru amd nu e unul mai vechi />? adica nu mai bine un Intel cv?

| Gabi05 a răspuns (pentru cosmin3confuz):

Nu,procesorul e unul foarte potent, ce sprijina placi video high end.

Fx6300 nu e vehi deloc.E cea mai noua platforma de la amd

laughinglaughing AlexuAlex a ramas rau de tot in urma cu tehnologia.El recomandat lucruri de 3-4 ani

| DeyCj a răspuns (pentru cosmin3confuz):

Nu contează vechimea procesorului ci ceea ce știe să facă.nu tot ce e nou e și bun.Așa cum ziceam uite o configurație până în 2000 de lei.Mai exact 1800 lei cu totul(livrare, softare, etc)
https://sites.google.com/site/magazinit2013/gamming-station
Carcasa nu știu dacă mei este în stoc, dar la cerere se poate schimba cu una care să îți placă cum arată; La fel și restul componentelor.Nimic nu e bătut în cuie.Succes

| BlackBoyHD a răspuns:

Eu am urmatoarea configuratie: Intel Core i3 540 Quad-Core 3.07 Ghz (700-800 lei); Carcasa Delux (orice carcasa costa in jur de 100 lei); Sursa 500W Chieftec (400 lei); Memorie Ram DDR3 Kingmax 1333 Mhz 2 placute a cate 2GB fiecare=4 (400 lei); Placa Video nVidia GeForce GTS 450 1GB DDR3 (400 lei)
Totul te ajunge undeva la 2100 lei.

P.S. Pe configuratia asta pot juca orice jos si pc merge perfect