anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e mai bun: iPhone 4 sau Samsung GalaxyS? Exista altul mai bun? Sa astept pana apare iPhone 5? Dau voturi, si la cel mai bun, funda!

7 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Asteapta pana apare iPhone 5 (nu mai e mult)

| Creatorul24 a răspuns:

Momentan galaxy s dar mai bine astepti sa apara iphone 5
galaxy S : camera 5mp dar nu inregistreaza hd iar muzica se aude destul de tare, bateria nu tine asa mult dar touch screenul ii foarte bun displayul este excelent iar gasesti foarte multe aplicatii gratis pentru el.
iphone 4 : camera 5mp inregistreaza hd iar muzica se aude destul de tare bateria tine mult fiindca este lithium-ion polymer display retina la fel ca si la galaxy s deci bun dar majoritatea aplicatiilor pentru el costa
funda si vot pls mersi

| blacklife997 a răspuns:

Pai norma ca iphone 4 e mult mai bunfata de Samsung galaxys.eu zic sa astepti pana amare iphone5 sunt sondaje de opinii pe net rederitor la telefoane care sunt mai bune

| AlcatraZ6501 a răspuns:

Nici sa nu te gandesti la un Samsung GalaxyS, daca ai bani sa nu iti iei Galaxy, e o tampenie, bine vorbind asa comparandul cu iphone 4, iphone 5? nu stiu sigur daca va aparea in iulie, asa ca te-as sfatui sa iti iei iphone 4, are o serie de aplicatii, jocuri cu grafica ca pe PC, camera de 5MP, dar face poze si filmulete HD. Eu personal nu am un iphone 4 dar o ruda are si am ramas uimit... Pe internet "zboara", asa ca nu ezita + ca e o mare diferenta de bani eu ti-am zis daca ai bani, i-ati iphone 4.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Samsung Galaxy S e mult mai bun principalul avantaj e ca are Android si are in market android mai multe aplicatii gratis decat are Iphone in appstore si in plus poti sa descarci aplicatii si din afara a market android in schimb la Iphone nu poti sa descarci decat din appstore ca sa descarci si din afara appstore trebuie sa-i jailbreak. Samsung Galaxy S poti sal rootezi ce inseamna sal rootezi? Daca il rootezi devii un fel de admin al telefonului poti sa stergi anumite aplicatii care normal la Iphone nu poti si nici la alte telefoane nu poti si poti sa faci multe alte schimbari pe care cu alte telefoane nu poti sa faci si suporta si Adobe Flash Player deci poti sa vezi videoclipuri pe net si sa vezi filme online etc., in concluzie Samsung Galaxy e mult mai bun.
RĂSPUNSUL ESTE:

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Samsung Galaxy S e mult mai bun principalul avantaj e ca are Android si are in market android mai multe aplicatii gratis decat are Iphone in appstore si in plus poti sa descarci aplicatii si din afara a market android in schimb la Iphone nu poti sa descarci decat din appstore ca sa descarci si din afara appstore trebuie sa-i jailbreak. Samsung Galaxy S poti sal rootezi ce inseamna sal rootezi? Daca il rootezi devii un fel de admin al telefonului poti sa stergi anumite aplicatii care normal la Iphone nu poti si nici la alte telefoane nu poti si poti sa faci multe alte schimbari pe care cu alte telefoane nu poti sa faci si suporta si Adobe Flash Player deci poti sa vezi videoclipuri pe net si sa vezi filme online etc., in concluzie Samsung Galaxy e mult mai bun.

| sassy2000 a răspuns:

In locul tau, as astepta sa apara iPhone 5. Este mult mai bun si mai bine e sa ai rabdare. Mai bine astepti sa apara ceva mai bun ( iPhone 5 ) dacat sa -ti iei ceva mai putin bun si putin mai vechi ( iPhone 4 ), cu toate ca iPhone 4 este si el un telefon foarte bun.