anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cel mai bun Browser de internet?

Răspuns Câştigător
| Ronnix a răspuns:

Cel mai utilizat browser de internet este Mozilla Firefox.

46 răspunsuri:
| CinevaNou a răspuns (pentru WeAreSmart):

Google drive si google docs pot fi folosite din orice broswer...

Click pe triunghiul din casura de search, manage search engines si stergi care vrei. Desi nu stiu de ce ai sterge din ele, sunt aproape ca niste scurtaturi banale din windows.

| WeAreSmart a răspuns (pentru CinevaNou):

Dar au fost facute de firma google special pentru google chrome

Hai sa ne impacam ca din cate am citit pe net google si mozilla sunt ambele bune sad

Eu nu folosesc Mozzila findca il foloseste sora mea si nu vreau sa ma amestec in lucruruile ei, asa ca am inceput sa folosesc Chorme si imi place mult

Pa pa! =)

Ar fi culmea sa renunti la windows 7 si sa-ti instalezi windows xp, doar pentru ca programele pe care le folosesti au fost facute pentru xp.

Da... ambele sunt bune, si eu le am pe ambele. Dar singura chestie care ma deranjeaza rau e ca tot nu au reusit sa puna scrolling tabs, sau macar sa faca o extensie pentru asta. E chiar ridicol...
Plus ca chrome oricum nu se descurca bine cu multe tab-uri, iti incetineste pc-ul mai rau ca alte browsere cand ai multe tab-uri deschise... s-ar putea sa fie din cauza ca iti creeaza cate un proces pentru aproape fiecare tab, de asta stiu ca au renuntat multi la el. Dar daca stai cu 1-5 tab-uri deschise, ca majoritatea utilizatorilor obisnuiti, nu o sa te deranjeze...
Demult, pe vremea lui firefox 12, chrome de atunci incarca paginile mult mai repede si se misca in general mai bine. Dar in versiunile recente si firefox si chrome merg la fel de repede(cu putine taburi deschise).

| AndraTh a răspuns:

Google Chrome- mentionez ca le-am incercat pe toate, nu se compara cu nici unul!

Tu joci CS? 89.44.106.136:27015

| CinevaNou a răspuns (pentru taken):

Si de ce e cel mai bun browser mai exact? credeam ca faci niste benchmark-uri macar in video ala, lol.

| taken a răspuns (pentru CinevaNou):

Cel mai bun browser este cel care iti place tie cel mai mult, cu care te impaci tu cel mai bine.

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Chrome.
Pe curând!

| ILoveHim a răspuns:

Mozilla sau chrome.

NOname
| NOname a răspuns:

Personal, prefer Google Chrome.

Întrebări similare