Aici fiecare isi spune parerea dupa ce a folosit un program anume. Da intr-adevar pentru inceput e bun si virtual dj. Daca detii o placa audio si un procesor bun Traktor este intr-adevar superior fata de alte softuri are foarte multe functii care daca ai creativitate poti face multe ar mai fi Rane Serato care intr-adevar e foarte bun dar nu il poti folosi fara partea hardware de la ei adica o placa de sunet de a lor.Si M-torq e bun dar destul de complicat, pentru un home user virtual dj e cat de cat in regula dar pentru profesionisti traktor fara dubii. Eu folosesc Traktor cu interfata audio de la ei si anume audio dj 8 e fenomenala!
Eu folosesc Virtual DJ dar un program daca vrei de facut bit-rui frutty loops parca oricum ceva de genul...
Eu zic ca este Otsttfre pentru pc e bun si are mai multe... etc. Incercati-l si voi daca-l vreti vi-l pot da prin mess contact la danyboss82.
Salut eu zic ca este bun programul OtsTT e misto adica super multumesc daca-l vreti scrieti-mi la adresa de ymail danyboss82@yahoo.com pa
Da am avut si eu virtual dj si nu este trial poti sa-l iei si free merge exact ca cel trial sau pro ma rog este aceeasi chestie eu chiar am mixat muzica si este beton este free succes
Adi1987 întreabă: