| NuConteazăCine a întrebat:

Care este cel mai bun program de mixat muzica pentru PC?

Răspuns Câştigător
63 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Virtual dj

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna nu stiu exact dar eu folosesc virtual dj 6. 1 si e excelent...

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vdj este cel mai tare program crede-ma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Virtual Dj e cel mai potrivit si cel mai bun prog de mixat pe pc.Il folosesc de mult si sunt multumit de program si merge foarte bine si cu o masa de mixatwinking

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Virtual dl

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Virtual dj

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Virtual dj
traktor

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acustica mixcraft

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ableton Livewinking e mai complicat da e cel mai bun big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Virtual dj e cel mai belea

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Virtual dj e de 2 lei programul acesta il folosesti ca sa te joci acasa cand te plictisesti in plus bpm nu e in regula ca sa spun asa...

| ExCalibru2 a răspuns:

Virtual Dj 7 Pro full iar peste o saptamana o sa apara 8 Pro

Alte răspunsuri
| Marian88 a răspuns:

Aici fiecare isi spune parerea dupa ce a folosit un program anume. Da intr-adevar pentru inceput e bun si virtual dj. Daca detii o placa audio si un procesor bun Traktor este intr-adevar superior fata de alte softuri are foarte multe functii care daca ai creativitate poti face multe ar mai fi Rane Serato care intr-adevar e foarte bun dar nu il poti folosi fara partea hardware de la ei adica o placa de sunet de a lor.Si M-torq e bun dar destul de complicat, pentru un home user virtual dj e cat de cat in regula dar pentru profesionisti traktor fara dubii. Eu folosesc Traktor cu interfata audio de la ei si anume audio dj 8 e fenomenala!

| Pursuit a răspuns:

Eu folosesc Virtual DJ dar un program daca vrei de facut bit-rui frutty loops parca oricum ceva de genul...

| silviu95gtx a răspuns:

Virtual Dj 7 pro iti spun eu...it's the best!

| dany_2579 a răspuns:

Eu zic ca este Otsttfre pentru pc e bun si are mai multe... etc. Incercati-l si voi daca-l vreti vi-l pot da prin mess contact la danyboss82.

| dany_2579 a răspuns:

Salut eu zic ca este bun programul OtsTT e misto adica super multumesc daca-l vreti scrieti-mi la adresa de ymail danyboss82@yahoo.com pa

| dany_2579 a răspuns:

OtsTTfre

| dany_2579 a răspuns:

OtsTTfre

Alte răspunsuri
| GabrielxDD a răspuns:

Programul cel mai bun este SAM Caster v4

| tiberiu1188 a răspuns:

Da am avut si eu virtual dj si nu este trial poti sa-l iei si free merge exact ca cel trial sau pro ma rog este aceeasi chestie eu chiar am mixat muzica si este beton este free succes

| kimysen2006 a răspuns:

Virtual dj

Întrebări similare