| Noir a întrebat:

Care este diferenta dintre i-pod si iPad.(am vazut pe un site)
Ms mult:*

Răspuns Câştigător
| Aero a răspuns:

IPod-ul e un dispozitiv media portabil scump si sa nu uitam "magic", de la Apple.
iPad-ul e un iPod Touch mai mare(un necunoscator asta ar zice la prima vedere), calculator? nu! e doar un gadget inutil scos de "genialul" si "pacaliciul" Steve Jobs. Nu e nici laptop/computer, nici telefon. E o corcitura. Scopul lui e sa-l folosesti cu internet wireless pentru a citi un ziar online, pentru a citi o carte, pentru youtube, social networking, IM, cam atat. Mai bine cumperi un netbook(mult mai ieftin), nu un iPad. Totusi, ati observat cate raspunsuri sunt pe la concursul de pe site cu iPad-ul? Apple nu e decat o companie "moarta dupa bani". Imi cam pare rau de cei care da bani buni pe produsele lor. Nu merita. Pretul e nejustificat. A...am uitat sa zic si de iPad, si el e "magic", ca doar nu-mi explic altfel succesul lui. Se vinde binisor.

8 răspunsuri:
| CosteaVlad a răspuns:

IPod este o marcă populară de dispozitive media portabile deţinută de compania americană Apple, iar iPad este un calculator portabil de mici dimensiuni (circa 24, 3 pe 19 cm, grosime 1, 4 cm, greutate 680 grame la modelul "WiFi"), de tip constructiv "tabletă", produs tot de către compania americană Apple începând din aprilie 2010.
O seară frumoasă. happy

| Teo_6515 a răspuns:

IPod-ul este un mp3 player, pe cand IPad-ul este aproape un computer cu touch screen. Adica are majoritatea functiilor unui computer, dar costa mult mai mult.

| BlueEyes a răspuns:

I-pod-ul este un dispozitiv portabil pentru stocarea şi redarea fişierelor audio iar I-pad-ul este un tablet pc, e ca un laptop happy

| Gizăz a răspuns:

Primul este un fel de mp3 player performant şi al doilea o porcărie. Deci jur ca ipadul e ABSOLUT inutil; nu are nicio utilitate practică... pur şi simplu e vax. E făcut pentru snobi care vor să fie la modă cu toate prostiile.

| -=AleCS=- a răspuns:

IPod-ul este un fel de mp3 player pentru muzica ->http://www.yugatech.com/blog/wp-content/uploads/2006/09/ipod-nano.jpg

iPad-ul este un nou model de computer -> http://www.simplyelectronics.net/images/products/ipad_apple.jpg

sper ca te-am ajutat :D

bye

| Alex_2741 a răspuns:

I-pad e ala mare happy placa aia marehappy cu touch screen happy care are toate functiile unui telefon(ex:I-Phone) si i-pod e ala micu de bagi muzica pe el happy il gasesti si cu touch screen si simplu cu butoane.

| SEAL a răspuns:

I podu e un fel de mp3 sau mp4 pe care poti sa asculti muzica sa vezi filme etc un fel de iphone da nu poti sa faci apeluri, ipadu e un fel de laptop mai exact un tablet pc funda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

IPad-ul se face si telefon pentru. cei care nu stiu. AM

Întrebări similare