Ce asteptari ai de la acel telefon? sa te tina bateria, poze, jocuri sau doar Facebook, whatsapp si google?
Da,aș vrea și asta dar auzisem de la unele persoane că în maxim 6 lunii se duce softul și d-asta întrebam.
Am achizitionat de la cel.ro (concurenta) mai ieftin (899 ron) un Htc one E9 dual sim pe firma. Am vrut sa il returnez inapoi dupa 6 zile (personal m-am dus) si nu accepta returul.
RECOMAND sa nu cumparati de la ei produse deoarece stiu doar sa ia banii pe un produs. DOMNILOR, daca nu probezi modelul de telefon, mixer, blender, masina de spalat, etc. cum sa stii daca este bun sau nu?! Telefonul pe care vreau sa il dau retur este decat DESIGILAT fara vreo urma de utilizare! Nu cumparati produse de la ei. Pe mine m-ati pierdut de client. De acum inainte o sa iau de la EMAG chiar daca sunt preturile mai mari cu 10-15%. Stiu sa isi respecte CLIENTII. Este o vorba mare: CAT DAI atata PRIMESTI/FACE
Cu stima,
Ciuhureanu Vlad Stefan
ps: Atata timp cat nu il cumparati de la cel.ro mediadot marketonline azerty dcshop il veti putea da inapoi. Eu ma "lupt" cu cei de la cel.ro pentru a imi lua banii inapoi pe un produs care chiar nu imi place.
vladutzumuresan1996 întreabă: