| oannah a întrebat:

Ciao,
imi poate spune cineva cum sa copiez un cd? am niste lectii pe un cd original si vreau sa il copiez pe alt cd. trebuie sa am un program? pls helpbig grin

9 răspunsuri:
| adriangabor92 a răspuns:

Nero

| Mihai03 a răspuns:

Ai nevoie de nero si de un 2 unitati optice adica un cd rom si un cd writer bagi cdul original in cd rom si il copiez pe un alt cd cu ajutorul lui nero. al doilea cd il bagi in cd writer. Poti avea 2 cd writere sau un dvd rom si un dvd writer sau doua dvd writere! nu uita baga cdul original in dvd rom / cd rom si celalalt in cd writer/ dvd writer

| vigome a răspuns:

Raspunsul nu este, doar NERO. poti copia un cd si fara nero, depinde de ce sistem de operare are instalat calculatorul tau. In W7 si vista, in anumite variante de soft, poti copia fara nero. Exista si alte programe precum power2go care fac acelasi lucru. O problema poate fi cu anumite cd-uri originale care nu pot fi copiate, sau pot fi copiate doar cu programe mai complexe. Oricum nero, ca un sfat, este unul din programele bune de copiat cd-uri. Si acum sfatul... Cauta un prieten care stie ceva despre calculatoare si roaga-l sa te ajute, e mai bine daca tu ai mai putine cunostinte de informatica. Cit despre a avea doua unitati de cd pe calculator... o timpenie.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Downloadează programul nero care e un program de făcut cd'uri happy

| Zero a răspuns:

Oana bunaahappy
dapi iti trebuie program, Nero happy e programul care iti trebuie happykiss,
dupa instalare dai la optiunile lui si scrie si copy cdhappy bagi cd in unitate si mai apoi iy dai copy.schimbi cd original cu altul luat de u si il bagi in unitate si dai next si til face, baftahappy

| bOse a răspuns:

Roxio

| Oti a răspuns:

Nerosmug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se poate daca e cd original

| oannah explică:

Multam' pentru sfaturihappy. sper sa ma descurcbig grin