Eu la un HDD de 2TB pot folosi 1.81 TB...cred ca depinde, dar in general nu e foarte mult comparativ cu capacitatea totala (~1-2%)
Eu la 120 am 111 GB.
Nu ştiu, probabil primeşti cam tot la fel, e mai dificil să ai SSD de 1 TB, e costisitor şi nu merită să dai atât pe unul, în + nu ai ce băga de atâta memorie, bine. zic de persoane care nu lucrează undeva unde chiar e nevoie de asta.
Da dar am vazut un sata Samsung de 1tb la 900 ron si 500gb la 500 deci sau mai ieftinit tinand cont ca acum cativa ani la 250gb erau cam 500 ron
Știu dar, realizezi că tot e mult, nu? Pentru ceva ce nu o să-l folosești la capacitate maximă
Cred ca poti baga pe el jocuri destule si as schimba hddul in loc de dvd-rw penteu muzica in format necompresat(wav, aiff) sau FLAC si filme. daca 470 ron e mult...nu sunt bogat dar daca as fi sa il cumpar un ssd de 500gb atunci as scoate 470 ron atata ca mi-e frica sa pierd garantia la laptop
Dar n-am zis că e mult. eu am spus că nu merită să dai banii ăla pe el, aia fiind strict părerea mea, eu nu folosesc atât de multă memorie.
Tu poţi să faci ce vrei. e memoria ta.