| DaciaRomania a întrebat:

Cum e viața fără TELEVIZOR? Serios vorbesc vorbesc. Mă refer pe termen lung, zero TV 6 luni, 1 an sau mai mult? Are cineva experiență de genul ăsta?

21 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Foarte buna. Alegi sa te uiti la ce vrei, cand vrei si fara reclame.

| LisaJulie a răspuns (pentru suntserios):

Nu ai televizor?

| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Am, dar îl folosesc strict pentru net

| DaciaRomania explică (pentru suntserios):

Chiar deloc nu dai pe canale?

| suntserios a răspuns (pentru DaciaRomania):

Doar la știri cu adevărat breaking news. Gen când a început războiul, când se dau rezultatelea exit-poll, sau când se anunțau masuri in pandemie.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Zero TV din 2000, de cand a aparut mizerabilul de Teoctist pe TVR ca sa zica romanilor cum sa voteze... ma simt excelent! Chiar si cand am mai avut TV in camera, gen pe la o cazare pe undeva, extrem de rar am simtit nevoia sa ii dau drumul.

| DaciaRomania explică (pentru GabiDumitrescu):

Scuze, dar cum reușești? Stai masiv online?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru DaciaRomania):

Am de lucru prin casa, de munca am la calculator, si cu fiecare ocazie, hop pe bicicleta si afara in natura. Ce naiba sa imi lipseasca de la tembelizor? Reclamele? Emisiunile pentru retarzi? Documentare si altele asemenea pot vedea online. Nu, nu am subscriptie Netflix sau altele asemenea si nici nu rup stilul pe torenti ca acum 10-20 de ani.

| DaciaRomania explică (pentru GabiDumitrescu):

Sunt vreo 240 canale! Sunt și multe bune!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru DaciaRomania):

Aproape toate cu reclame, mare pierdere de timp.

| relian a răspuns:

Eu nu ma uit la TV, nu am cablu, cred ca de vreo 10 ani nu am TV laughing
Bine la filme ma uit, ori la cinema, ori iau filme de pe internet. De fapt eu de cand am plecat din RO nu mam mai uitat la TV.
Si asa am, observat ce rahaturi aratau la TV, acum cand vad, mai posteaza cate cineva pe Facebook de pe la tv una alta, asa vad cita propaganda se face, cit neadavar, cita minciuna se arata la TV.

Bine asa minciuni si propaganda gasesti si pe net, trebuie doar sa selectezi, sa alegi tu surse mai credibile, asta daca te duce capu, sau daca ai ceva in cap.
Deci da pe termen lung eu nu ma mai uit la Tv de cel putin 10 ani.

| gabicoo a răspuns:

Televizorul ca televizorul - să te văd o săptămână fără internet. Te usuci și ajungi în perfuzie la spital.winking
Eu am trăit în cei mai glorioși ani ai lui Ceaușescu și n-am murit fără televizor. Aparat TV aveam dar degeaba - 2 ore de program in care se lăudau mărețele realizări ale regimului. Chiar și programul la radio București înceta la ora 24:00.

Stai că m-am prins! Tu vrei să știi cum va fi în viitorul regim Simion - Georgescu. Va fi bine de tot. laughing

| minrest a răspuns:

Sunt cca 27 de ani de cand nu am televizor, in afara de faptul ca nu pierd timpul la filme slabe interminabile si emisuni romanesti de slaba calitate, nu am nimic special de mentionat.

| LisaJulie a răspuns:

Da. Am renunțat la televizor! Am un laptop unde urmăresc filme si seriale, chiar și emisiuni

| FreddieM a răspuns (pentru LisaJulie):

Pai la tv cam tot aceleași chestii le selecționează. Unde-i diferența? Și pun pariu ca pierzi mai mult timp pe telefon, laptop etc.
Cheers

| DaciaRomania explică (pentru LisaJulie):

De ce renunțat, nu înțeleg?

| Cipi1212 a răspuns:

Nu există viață fără televizor.

| Mag33 a răspuns:

Este minunata viata fara TV.
Citesti mai mult.happy

| gllopel a răspuns:

Am si uitat de cati ani nu mai am televizor.
De la 4 nu am mai numarat.
Sincer, nu ii simt lipsa. Cand mai merg la rude ma mai uit si vad aceleasi filme mereu in reluare. La fel si documentarele. Emisiuni ca "mireasa", Maruta, sau care or mai fi (ca nu le stiu) nu ma intereseaza. Asa ca nu regret ca nu il am. Pentru stiri intru pe internet si le citesc. Nici pe pc sau telefon nu stau prea mult.
Am destule alte activitati cu care sa-mi umplu timpul.

| Maskatu a răspuns:

Probabil nu este o diferență mare dacă substitui lipsa televizorului cu multe alte ore petrecute în fața altor ecrane (tablete, telefon, laptop). Mai degrabă cum o fi fără acces la nici un fel de platforme, social media sau ecrane în general. Așa... fără TV dar cu telefonul la discreție... tot aia e.

Răspuns utilizator avertizat