| DumitrescuClaudiu a întrebat:

Cum pot face un filmulet, ce program simplu, dar de efect sa folosesc? Am niste mici filmulete pe care vreau sa le unesc, sa fac o introducere si apoi un final, insa am nevoie si de anumite efecte. Nu am mai lucrat cu nici un program, am mai unit filmulete, dar nimic creativ, doar taiat si lipit si atata tot sad

Răspuns Apreciat de Editori
| Ioanaange a răspuns:

Cel mai simplu și eficient program pe care l-am folosit este Windows Movie Maker Classic (Free Version) Este extrem de ușor de folosit cu o interfață basic, nu are meniuri ascunse, totul este la vedere și foarte bine organizat. Conține animații, tranziții, posibilitatea de a alege un intr-o, de a adauga text, muzica, voce, efecte pentru imagini, de a uni si taia videoclipuri, nu te gândi la ceva foarte sofisticat. Isi face treaba și se descarca/ instalează extrem de ușor.

Daca ai nevoie de ceva mai mult, iti recomand varianta îmbunătățită, Windows Movie Maker 2020, este mult mai complex dar nu este la fel de evident ca cel de dinainte. Iti trebuie un pic de răbdare și practică ca sa găsești toate meniurile si submeniurile, sa te obișnuiești cu modul de prelucrare, chiar și sa navighezi printre toate efectele tranzitiile si animațiile, sunt cu sutele si pe deasupra vin cu posibilitatea de a le personaliza. Daca nu vrei un program de la Windows atunci exista alternativa Vegas Pro, dar aici deja intram în programe complexe și pe deasupra trebuie sa plătești pentru el.

1 răspuns:
| Michaeel a răspuns:

Cute cut, inshot, Imovie, Filmora.