| xTrixie a întrebat:

Cum pot sa imi fac si eu id de mess, dar fara sa bag nr de telefon? va roog. urgeent

8 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Simplu. O creezi normal deaorece acel câmp nu este obligatoriu, dar în schimb recomand să introduci şi numărul de telefon, deoarece este o măsură de securitate a contului, măsură ce ne poate scutii de ceva de ganu help mi-am uitat parola de messenger/mi s-o spart contul de messenger(adică Yahoo). succces

| antimulte a răspuns:

Iti faci unul pur si simplu, rubrica in care se cere numar de telefon nu e obligatorie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nicio problema sa-ti bagi numarul de telefon.La acel numar poti raspunde ca sa afli cum poti debloca messengerul in caz ca ai uitat parola, sau vrei s-o schimbi.Deci numarul de telefon functioneaza ca securitate.Multe intrebari de aici sunt cum isi poate afla parola de la messenger deoarece au uitat-o, au uitat si intrebarile de securitate si nu pot afla parola. Deci in cazul cand uiti parola, bagi numarul tau de telefon ca il cere pentru a afla parola, si ei, la telefon, iti vor spune care este parola ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sari rubrica si dai codul de verificare pe care il afiseaza ei.

| petre059 a răspuns:

Nu este obligatoriu telefonul, eu am facut si 5 id pe zi (imi trebuiau pentru niste jocuri) si nu mi-a cerut telefonul, daca vrei te ajut eu iti fac id apoi schimbi parola tu

| sirius2010 a răspuns:

Buna! ai doua variante 1- nr de telefon - 2- sau adresa alternativa de mess. una de acestea iti va folosi atunci cand vei uita parola sau doresti sa-ti schimbi, sau cand ai probleme la mess. Cei de la yahoo iti va trimite un cod de activare pe telefon sau pe adresa alternativa de mess pentru a putea reactiva din nou messul tau si nu o sa-ti pierzi id-urile din lista ta de mess.

| xTrixie explică (pentru sirius2010):

Eu vreau sa fac asta, dar nu mai este rubrica asta sau cu intrebarile alea...