| IoNuTz96 a întrebat:

Cum vad cati MB sau GB are placa mea video? ( si nu mai dati prostia aia sa ma duc sa dau search cu diax. nu stiu ce, si dupa aia imi apare nu stiu ce fereastra in acolo se afla nu stiu ce, si acolo sa ma duc la display adapter, si acolo nu apare decat ce placa video am!, nu imi apare cat MB sau GB am, deci nu imi mai tot dati sa dau la search in Device maneger, ca nu gasesc nimic decat cum se numeste placa :@ :@, eu nu vreau sa vad cum se numeste, vreau sa vad cati MB sau GB are placa mea video! :@ ce naiba, ziceti-mi exact unde vad, va rog mult, dau funda si vot! )

15 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Spune cum se numeste placa video si iti spun eu cati GB are! sau da un search pe google cu numele placii video si vezi caracteristici.

| Anonymus314 a răspuns:

Cu programul everest, iti spune totul despre PC:
http://www.softpedia.com/get/System/System-Info/Everest-Home-Edition.shtml

| FlorinDiablo a răspuns:

Ionutz fi atent ia de pe net CPU-Z si programelul asta iti va arata tot ce ai in sistemul tau cati rami procesor placa video tot tot

| Peiciu a răspuns (pentru FlorinDiablo):

Pe mine m-ai ajutat, mersi!

| AndreiGabi a răspuns:

Salut Ionut! Cred ca nu te-ai uitat bine happy.Mai fa o incercare, trebuie sa gasesti(in varianta mea de windows7 scrie undeva "total memory" sau dai "save information" si gasesti sigur "Display Memory" sau cv de genul).
Everestul nu l-am incercat dar poti incerca.
CPU-Z il am in secunda asta deschis si nu vad nimic despre placa video in MB sau GB happy, totusi poti incerca.Bafta!

| PaulCCraciun a răspuns:

Click dreapta pe desktop -> properties->settings(bara de sus)->advanced(dreapta jos)->Adapter( pe linia de sus) si mai jos scrie Memory size

| gmxromania78 a răspuns:

Dai add id yahoo: cryz_kontakt22 si iti spun eu, e foarte simplu. Salut la toata lumea.

| Marius47 a răspuns:

Desfaci capacu de la unitate dai placa video jos si scrie pe ea asta e totbig grin.
Funda?

| Anonim0091 a răspuns:

Salut! Du-te la start apoi run si scrie acolo dxdiag si iti va apareatongue funda?hee hee

| bogdan_5842 a răspuns:

Buna, pentru a afla informatiile pentru placa ta video trebuie sa intri in:
Start>Run>si scrii desk.cpl, apoi dai pe : Advanced Settings si iti pa toate informatiile acolo.
Incearca asta pentru ca nu am stiut nici eu ce placa video aveam si asa am aflat.
Funda?

| SeNnZ a răspuns:

Dai in run dxdiag si vezi acolo tot

| marioever a răspuns:

Clic dreapta pe desktop, rezolutie, advanset seting si acolo ai informatii despre placa video si memoria ei! succes

| felix9614 a răspuns:

Intra pe http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intr-o.aspx alegi un joc la nimereala il testezi si vezi daca iti merge jocul dar o sa vezi si tot ce are calculatorul tau

| cristinelllooo a răspuns:

Dai click dreapta pe my computer apoi Properties si acolo iti va aparea o fereastra cu detalile despre pc-ul tau happy ( acum iti pot aparea si niste casuste sus acolo depinde de windows happy

| Niculescu_Alleex_1999 a răspuns:

Pai daca stii cum se numeste placa ta video intra pe un site de vanzari si caut-o poate o gasesti si acolo aia zic de cat sunt placile ok! happy