Spune cum se numeste placa video si iti spun eu cati GB are! sau da un search pe google cu numele placii video si vezi caracteristici.
Cu programul everest, iti spune totul despre PC:
http://www.softpedia.com/get/System/System-Info/Everest-Home-Edition.shtml
Ionutz fi atent ia de pe net CPU-Z si programelul asta iti va arata tot ce ai in sistemul tau cati rami procesor placa video tot tot
Pe mine m-ai ajutat, mersi!
Salut Ionut! Cred ca nu te-ai uitat bine .Mai fa o incercare, trebuie sa gasesti(in varianta mea de windows7 scrie undeva "total memory" sau dai "save information" si gasesti sigur "Display Memory" sau cv de genul).
Everestul nu l-am incercat dar poti incerca.
CPU-Z il am in secunda asta deschis si nu vad nimic despre placa video in MB sau GB , totusi poti incerca.Bafta!
Click dreapta pe desktop -> properties->settings(bara de sus)->advanced(dreapta jos)->Adapter( pe linia de sus) si mai jos scrie Memory size
Dai add id yahoo: cryz_kontakt22 si iti spun eu, e foarte simplu. Salut la toata lumea.
Desfaci capacu de la unitate dai placa video jos si scrie pe ea asta e tot.
Funda?
Salut! Du-te la start apoi run si scrie acolo dxdiag si iti va aparea funda?
Buna, pentru a afla informatiile pentru placa ta video trebuie sa intri in:
Start>Run>si scrii desk.cpl, apoi dai pe : Advanced Settings si iti pa toate informatiile acolo.
Incearca asta pentru ca nu am stiut nici eu ce placa video aveam si asa am aflat.
Funda?
Clic dreapta pe desktop, rezolutie, advanset seting si acolo ai informatii despre placa video si memoria ei! succes
Intra pe http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intr-o.aspx alegi un joc la nimereala il testezi si vezi daca iti merge jocul dar o sa vezi si tot ce are calculatorul tau
Dai click dreapta pe my computer apoi Properties si acolo iti va aparea o fereastra cu detalile despre pc-ul tau ( acum iti pot aparea si niste casuste sus acolo depinde de windows
Pai daca stii cum se numeste placa ta video intra pe un site de vanzari si caut-o poate o gasesti si acolo aia zic de cat sunt placile ok!
Adi1987 întreabă: